A téma szakértője

Szabó Szilvia

Szexuálterapeuta, párkapcsolati tanácsadó

Szakemberként és magánemberként is azt vallom, hogy mindenki megérdemli a boldogságot, a harmonikus párkapcsolatot és a kiegyensúlyozott...

 Cikkek

Szex veszélyeztetett terhességgel? Nem egyértelmű a helyzet

A szexualitás a házasélet egyik legfontosabb eleme, ami akkor sem változik meg, ha történetesen bővülni készül a család. Hiszen a várandós kismamák ugyanúgy kívánják a szexet, mint más nőtársaik. De mi a helyzet akkor, ha veszélyeztetett terhességgel állunk szemben? A témában Ratkó Tünde szülésznő van a ratkotunde.hu segítségére. tovább »

Lehet szex nélkül kiegyensúlyozott egy párkapcsolat?

Nemrégen egy könyváruházban összeszámoltam, hány könyv foglalkozik azzal, hogy mi egy működőképes párkapcsolat titka. Az eredmény 12. Az jutott eszembe, ha ez ennyire könnyen megszerezhető tudás, akkor vajon miért fut zátonyra olyan sok kapcsolat? tovább »

Szeretetnyelvek és a szex

Szeretnél még közelebb kerülni a párodhoz? Akkor lehet, hogy  nyelvleckéket kell venned! tovább »

Szenvedélyes szerelem sok év után is

Sokan úgy gondolják, természetes, hogy a vágy és a szenvedély egy idő után kikopik a kapcsolatból és átadja a helyét a szeretetnek. Vannak, akik ezt el is fogadják, lemondanak női, férfi mivoltukról és a kapcsolatban csak társként, szülőként funkcionálnak. Mások érzik, hogy nincs ez így rendben, hiányzik nekik a korábbi lángolás, és az izzó parazsat valahol máshol próbálják újraéleszteni.... tovább »
X
EZT MÁR OLVASTAD?