#baba#anya
Könyvajánló

Felnőtteknek

Gyerekeknek

Terhesség, szülés › Család, egészség › Szórakoztató › Mesekönyvek › Leporellók › Versek, mondókák ›
Kineziológia gyerekeknek<

Hogyan győzhetők le a tanulási zavarok -Kineziológia gyerekeknek

Ludwig Koneberg - Gabriele Förder:
Mielőtt hozzákezdtem beszámolóm írásához, elvégeztem a könyvben található gyakorlatsort, amit felnőttek számára állítottak össze. Mindössze 10 percet vett igénybe. Hogy növelte-e az önbizalmamat, feloldotta-e a... »
Nem vagyok álmos és nem akarok lefeküdni!<

Nem vagyok álmos és nem akarok lefeküdni!

Lauren Child
Adott egy testvérpár, kis korkülönbséggel: Lola lehet vagy 3-4 éves, Charlie pedig 7-8, mondjuk. A történeteik a hétköznapokról, hétköznapjaikról és egyben minden kisgyerek hétköznapjairól szólnak – a téma örök és nagyjából... »
Amíg utazunk<

Amíg utazunk

Gévai Csilla - Baranyai (b) András
A fővárosban és más városokban lakóknak is nagyszerű mesekönyv, főleg, ha járgányokért egy kicsit is rajong a gyermek. »
Kukkants bele! Mi történik a szeméttel?<

Kukkants bele! Mi történik a szeméttel?

Alex Frith
Ha nálatok is eseményszámba megy, ahogy a kukásautó reggel elviszi a szemetet vagy az utcán muszáj megállni, amikor jön a szemetes és már szó nélkül integetnek is a bácsik, akkor ez lesz az a könyv, amit sokáig imádni fog a... »
Hová bújt? Keresd meg!<

Hová bújt? Keresd meg!

Katherine és Gareth Lucas
Hálás dolog böngészőt nézegetni: egészen sokáig leköti a gyerekek figyelmét a részletgazgag, általában mozgalmas képek sorozata. Akár az irányított, akár a közös keresgélés jó szórakozás, nagyon nem mellesleg a szabad... »
Bibedombi szörnyhatározó<

Bibedombi szörnyhatározó

Adamik Zsolt
És egy másik Év gyermekkönyve díjas kötet: idén Hanga Réka lett a legjobb gyerekkönyv-illusztrátor a Bibedombi szörnyhatározóval. Az elmúlt év amúgy is Adamik Zsolt nagy menetelése volt, hiszen két nagyszerű könyvet is kiadott.... »
Kollár Árpád-Nagy Norbert<

Kollár Árpád-Nagy Norbert

Milyen madár
Két újonc - legalábbis gyerekkönyv-ügyben újonc - szerző egészen egyedülálló kötete a Milyen madár. Mert bár Kollár "felnőttköltőként" és műfordítóként, Nagy Norbert grafikusként elismert művelője szakmájának,... »
Apák kézikönyve<

Apák kézikönyve

Peter Ballnik
Az apa-gyerek kapcsolat alapját a szeretet, a bizalom és a gyerekkel eltöltött idő adja, a jó alaphoz hozzátartoznak a biztos határok - valamint az is, hogy büszke legyen gyermekére és kimutassa ezt az érzést - ilyesmikre... »
Mi bántja a gyermek lelkét?<

Mi bántja a gyermek lelkét?

Peer Krisztina
A gyerek lelkét rengeteg dolog bánthatja, a szülő pedig néha elakad, megakad, tanácstalan, mert ilyet még nem látott, a másik gyereknél ilyen nem volt vagy máshogy volt. Peer Krisztina könyve több szempontól is határozottan a... »

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 27 37   

X
EZT MÁR OLVASTAD?