Hintalovak a jövőből

A hintázás, ringás a gyerekek kedvenc foglalatosságai, ez köztudott. Ráadásul a hintaló-jelenség évszázadok óta velünk van a gyerekszobákban. Bár úgy tűnik, a klasszikus kiscsikó kinézetet 2017-re felváltotta némi futurista beütés. De bárhogy is nézzük, a XXI. századi hintalovak meglehetősen mutatós darabok! És még a sörényük sem koszolódik el…

 

Egy gyerek fantáziája korlátlanul képes szárnyalni. Aztán jövünk mi és mindent tönkreteszünk. Ha még képesek vagyunk ezt-azt felidézni is a múltunkból, talán beugorhat, hogy egy fakanál, vagy egy darab rongy órákra le tudott minket kötni. Ráadásul a segítségükkel egész világok elevenedtek meg körülöttünk, izgalmas történetekkel és gazdag kidolgozottsággal, fittyet hányva a kezünk ügyében lévő tárgy egyszerűségére.

Nos, a most következő modern hintalovak talán nem sokat idéznek meg elegáns négylábú társaink képéből. De funkcionálisak és biztos, hogy egy, még érintetlen fantáziájú gyerek képes beléjük látni a világ legszebb paripáit. Engedjük ki kicsit azt a gyeplőt - már a fantázia világában - és engedjünk be egy csodaszép bútordarabot a lakásba, amely egyszerre dizájn elem és játékszer. Hiszen ki mondta, hogy egy asztalos remekmű csak nézegetésre való? 

Hintalovak

Hintalovak

Hintalovak

Hintalovak

Hintalovak

Hintalovak

Hintalovak

Hintalovak

Hintalovak

Hintalovak

Hintalovak

Hintalovak

Hintalovak

Hintalovak

2017. augusztus 20.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Kamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó