Egy blogger Anyuka megmutatja, hogy milyen is igazán a szülői élet

Természetese egyáltalán nem hasonlít arra, amit a közösségi médiában mutatnak. – írta Lívia Gamble.

A Blogger és anyukája Shannon Peterson készített egy fotót, melyet megosztott az Instagram oldalán, hogy megmutassa az embereknek a valóságot. A fotóval bepillantást enged 51.000 rajongójának az ő "valós életbe".

Az anyuka ezzel akarja alátámasztani, hogy amint azt már nagyon sokan tudják: a szülőség egyáltalán nem olyan, mint amit a közösségi oldalakon láthatunk.

„Abban az esetben, ha netalán azt gondolod, a valódi életem tökéletes, akkor neked adom ezt az első négy hónapot.” - írta ő.

Shannon elmondta fia J. relatív könnyű baba volt négy hónapos koráig, azóta azonban teljesen megváltozott minden, és a babájának a "szükségletei a tízszeresére nőttek."

"A minap három órát töltött fent, mint a felnőttek. J-t be kellett pólyálni, úgy tudtam a karomban tartani. A mellemen pihent, én közben a nagy gumilabdámon ültem, (egyszer sem használtam még rendeltetésszerűen) őt jól megtámasztva.

Közben a házunkban rendetlenség uralkodott, a reggeli szoptatós turmixom mögöttem az asztalon, én pedig rendezetlen hajjal ültem, és kétségbeesetten áhítoztam egy zuhany után (csupán csak 5 percig) anélkül, hogy valaki hozzámérne, és közben a sírás kerülgetett.

"Az igazság itt látható, ez az, aki vagyok a legtöbb napon."

"Én csak egy őrült ember módjára megpróbálok fenntartani némi nyugalmat, miközben megpróbálom felfogni az egészet.”

"A ház (az) rendetlenség, a reggeli (szoptatás smoothie) ülés elhagyott mögöttem, piszkos haj és kétségbeesetten szüksége van egy zuhanyzó (5 perc anélkül, hogy valaki megérintett) - és a szélén a könnyek.

"Az igazság az, ez az, aki vagyok a legtöbb nap.

"Én csak egy őrült ember megpróbálja fenntartani némi hasonlóság a nyugalom, miközben megpróbálja kitalálni az egészet ki."


A bejegyzést minden anyukához szólva egy köszöntővel zárta:"tartsunk össze."
"És akkor is, ha nem, akkor még mindig részesei vagytok az őrültek klubjának."

A poszt teljes szövege itt olvasható:

2017. február 19.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?