Magyar találmány mentheti meg a magzatok életét! Új korszak a kismamák életében! Nem kell többé aggódni!

Most először nyílik lehetőség Magyarországon arra, hogy a kismamák részt vegyenek a Baby Life Care 50 napos Magzatmentő Programjában, ahol orvosi távfelügyelet mellett használhatják a Házi Magzatmentő Készüléket!

A magyar fejlesztésű, az EU-ban és az USA-ban szabadalommal védett Házi Magzatmentő CTG készülék egy olyan orvostechnikai eszköz, amely a korszerű IT és telekommunikációs lehetőségeket kihasználva, lehetővé teszi, hogy a várandósok magzatuk állapotát a világ bármely pontjáról, bármikor otthonukban ellenőrizzék.  A készülék passzív érzékelővel működő monitor. Teljesen biztonságos. Nem bocsát ki semmilyen energiát a vizsgálat során. A szívhang érzékelő csupán egy mikrofon. Könnyen kezelhető.

Magyar találmány mentheti meg a magzatok életét! Új korszak a kismamák életében! Nem kell többé aggódni!

A készülék jelenleg az egyetlen a világon, amelyik mindenfajta biológiai kockázattól mentesen, ultrahang hatás nélkül képes a magzat életműködését követni. A készüléket a kismamák saját otthonukban használhatják naponta egy alkalommal, a terhesség 32. hetét követően. Egy mérés 20 percig tart. Ezután a készülék automatikusan kapcsolódik a szerver számítógépre és átküldi a magzati pulzus, a magzatmozgás és a méh spontán fájástevékenységéről gyűjtött adatokat orvos központunkba. Amennyiben a mérés eredménye kóros, abban az esetben a kismamát az általa megadott telefonszámon felhívjuk és megkérjük, mielőbb keresse fel kezelőorvosát. Az otthon elvégezhető szívhang vizsgálattal időben kiszűrhetőek a méhen belüli magzati veszélyállapotok.

Ajánljuk olyan kismamának ...

• aki már betöltötte a 32. hetet

• aki nem szeretné a véletlenre bízni gyermeke születését

• aki szeretne otthon, naponta megbizonyosodni magzata egészségéről

• aki nem szeret nagy pocakkal sorban állni és várakozni

• aki nem szeret hosszú utat megtenni a rendelőig

• aki veszélyeztetett terhes és naponta kell CTG vizsgálatot végeznie

• akinél már történtek komplikációk előző várandósságuk során 

Magyar találmány mentheti meg a magzatok életét! Új korszak a kismamák életében! Nem kell többé aggódni!

Mit tartalmaz az 50 napos Magzatmentő Program?

• Ultrahangmentes CTG készülék használatát

• Szakorvosi távfelügyeletet

• Napi gyakoriságú mérést

• Napi gyors kiértékelést és tájékoztatást

• Azonnali jelzést vészhelyzet esetén

A Baby Life Care 50 napos Magzatmentő Programhoz csatlakozni a weboldalunkon keresztül vagy a telefonos ügyfélszolgálatunkon lehet. (06 21 383 2201) 

Néhány ismertebb név, akik már megtiszteltek bizalmukkal: Liptai Klaudia, Fésűs Nelly, Farkasházi Réka, Varga-Dobár Éva; Mádai Vivien...

Kedves kismama!

Van egy szenzációs ajándék ötletünk számodra!

Kérd ajándékba!

2018. júniusától Magzatmentő Ajándékutalvány ajándékozható a kismamáknak! Megrendelhető weboldalunkról vagy telefonon: 06 21 383 2201.

A Magzatmentő Ajándékutalvánnyal a kismama részt vehet az 50 napos Magzatmentő Programban, azaz orvosi távfelügyelet mellett használhatja a Házi Magzatmentő készüléket. Életre szóló ajándék a kismamának és magzatának!

Ajánljuk családtagoknak, keresztszülőknek, barátoknak, cégeknek!

UTALVÁNY COVER.jpg

TUDTAD?

Magyarországon átlagban naponta elveszítünk egy magzatot. L Hiába egészséges a kismama és magzata az utolsó vizsgálaton, a két vizsgálat között bárkinél bekövetkezhet a tragédia. A 32. hét után nem elég a heti egy vizsgálat!

LOGO50NAPOS.jpg

CSATLAKOZZ TE IS!

OKOS KISMAMA, JÓ DÖNTÉSEKET HOZ!

 

2018. június 05.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?