MAM Anti-Colic cumisüveg - 80%-kal kevesebb hasfájás a babáknál és egyedülálló, selymesen puha szívóka a könnyebb elfogadásért.

Az anyatej a legmegfelelőbb a babák számára. A MAM Anti-Colic cumisü­veg tökéletes alternatíva abban az esetben, ha valamilyen oknál fogva nem lehetséges a szoptatás.

A babák gyomor-bél traktusa életük első három hónapjában még nincs teljesen kifejlődve és nagyon érzékeny. A gyakran igen kellemetlen és fájdalmas felfúvódásokat kólikának nevezik. A MAM Anti-Colic cumisüveg  szabadalmaztatott szelepes alja biztosítja, hogy ne keletkezzen vákuum a palackon belül, és hozzájárul az ideális folyadékáramlási sebességhez. Ennek köszönhetően a babák kevesebb levegőt nyelnek és teljesen nyugod­tan tudnak inni. Ezáltal jelentősen csökken a kólikás hasfájás kialakulásának esélye.  Nemcsak tudományos kutatások, de az anyák 80%-a is megerősítette ezt.

MAM Anti-Colic cumisüveg  -  80%-kal kevesebb hasfájás a babáknál és egyedülálló, selymesen puha szívóka a könnyebb elfogadásért.  MAM Anti-Colic cumisüveg  -  80%-kal kevesebb hasfájás a babáknál és egyedülálló, selymesen puha szívóka a könnyebb elfogadásért.

MAM Anti-Colic cumisüveg különlegessége nemcsak a szelepes talp, hanem a SkinSoft anyagú MAM szívóka és az önsterilizáló funkció is.

A MAM SkinSoft etetőcumi anyaga ismerős érzést biztosít a selymesen puha borításnak köszönhe­tően. A cumisüvegből való ivás kellemes élménnyé válik a babák és a szülők számára is, így megkönnyíti az átállást a szoptatásról az üvegből való ivásra. A SkinSoft anyagú MAM szívókát a babák könnyen elfogad­ják, ugyanis az emberi bőrhöz hasonló, selymesen lágy fe­lülettel és egyedi formával rendelkezik, ami nagyon ismerős számukra. Kutatások bizonyítják, hogy a szívókát a babák 94%-a elfogadja.

MAM Anti-Colic cumisüveg  -  80%-kal kevesebb hasfájás a babáknál és egyedülálló, selymesen puha szívóka a könnyebb elfogadásért.

A MAM Anti-Colic önsterilizáló funkciójának köszönhetően néhány egyszerű lépésben, gyorsan és könnyedén sterilizálhatja az üveget és a szívókát is.

Ha szeretne többet megtudni cumisüveg választékunkról, kutatásainkról és babaápolási tanácsainkról, akkor látogasson el honlapunkra: mambaby.com

Szeretne további szakértői tippeket, tanácsokat a baba életkorának megfelelően? Regisztráljon a MAM Club programba és megajándékozunk 20% kedvezménnyel, mellyel olcsóbban juthatsz hozzá termékeinkhez.

2017. november 27.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?