Hétvégi családi programajánló

Szuper gyerekprogramok teszik színesebbé a nyarat, segítünk rájuk bukkanni.

 

Balatoni Minimax Hajó

Amikor hajók és vitorlások szelik a Balaton hullámzó vizét, akkor melyik gyerek ne vágyna egy kis hajókázásra? Siófokon minden szombaton és Badacsonyban minden vasárnap szuper gyerekprogramokkal várnak benneteket a Balatoni Minimax Hajón. Nem csak egy „egyszerű” hajókirándulásban lesz részetek, mert ezen a hajón minden gyerkőc tombolhat egy szuper koncerten, kipróbálhat rengeteg játékot, és értékes nyereményeket is hazavihet. A hétvégén a Buborék együttessel és az Iszkirivel találkozhattok.

 

Fogászati Roadshow

Az idei OTP Bank Fogászati Roadshow keretében 14 helyszínre látogat el a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat – ingyenes fogorvosi szűrést végző – mozgó fogászati rendelője. A programot nem csak az OTP támogatja, hanem a Colgate-Palmolive Magyarország is. Az ingyenes fogászati szűrés, kezelés és szaktanácsadás mellé a cég a megvizsgált gyerekeknek fogkefét és fogkrémeket ajándékoz, ezzel is segítve a helyes fogápolási szokások kialakítását. Honlapjukon tájékozódhatsz a részletekről is.

 

Szeretlek Afrika! – Allee Bevásárlóközpont

Az Allee Bevásárlóközpontban a „Szeretlek, Afrika” rendezvénysorozata egész júniusban ingyenesen látogatható. Megnézhetitek a világszerte elismert National Geographic magazin káprázatos fotókiállítását és az Afrikában tevékenykedő nagy magyar történelmi kiválóságokat bemutató tárlatot is, és még ezernyi színes program közül válogathattok. A legszerencsésebb látogató pedig egy 2 személyes utazást nyerhet Dél-Afrikába.

 

Múzeumok Éjszakája gyerekeknek

Az idei  Múzeumok Éjszakáján is országszerte több helyszínen számos különleges programmal – és ami még szuperebb, gyerekprogramokkal is várják a családokat. A késő éjszakáig tartó, felnőtteknek szóló programok mellé egyre több múzeum szervez különleges rendezvényeket a gyerekeknek. Így a legkisebbek is részesei lehetnek a különleges múzeumi kalandnak, ők is megismerhetik, hogy milyen az, amikor más arcát mutatva kitárja kapuit egy hétköznapokon kevésbé izgalmasnak tűnő gyűjtemény.

Ha jól sikerült a hétvégétek, akkor oszd meg velünk is az élményeiteket!

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az

2015. június 18.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó