Hétvégi családi programajánló

Ha már unjátok a játszóteret, akkor segítünk választani valami újdonságot.

Gyermekbúcsú

Gyermekbúcsút tartanak a Klebelsberg Kultúrkúriában vasárnap délután. Az évadzáró gyermekmulatságon a Ciróka Bábszínház egyik vidám előadását láthatjátok. Az Eszter-lánc Mesezenekar a Mese-erdő közepébe hív titeket, ahol megelevenedik a történet a zene, a bábok és persze a ti segítségetekkel. A Tekergőtéren izgalmas szerkezetek, szórakoztató feladatok várnak rátok, ahol a gyerekek és játékos kedvű szüleik egyaránt jól szórakozhatnak. A belépés díjtalan.

Norvégminta Fesztivál

Ne hagyjátok ki a hétvégén a Norvégminta Fesztivált sem, ahol a gyerekek személyesen ismerkedhetnek meg a gyöngybagollyal vagy a terápiás kutyákkal. Kézműves foglalkozásokon redizájn tárgyakat készíthetnek, tandemezhetnek, és még számos más játékos programon vehetnek részt. A sokszínű gyerekprogramok a Dürlin Rendezvényházban várnak rátok.

Levendula Fesztivál Tihanyban

Jártál már úgy, hogy valamit nagyon terveztél, és mégis lemaradtál róla? A Tihanyi Levendula Fesztivált egyszer mindenképpen látnotok kell! A levendula termesztésének és feldolgozásának folyamatával ismerkedhettek meg, ha Tihanyba látogattok.

 

A hétvégén zár a Generali Gyerek Sziget

Idén nyáron ez az utolsó hétvége, amikor izgalmas gyerekprogramokkal vár benneteket a Generali Gyerek Sziget. Ha van kedvetek felfedezni a természetet, akkor irány a Hajógyári Sziget. Közel 40 helyszínen idén is ingyenes gyerekprogramok szórakoztatják a családokat. A kedvenc előadók koncertjei mellett a nagyszínpadon lesznek néptáncbemutatók, gyerekopera előadás, sporttáncbemutatók és természetesen báb- és színházi előadások. A Poronty Cirkuszban nem csak nézőként, hanem – ha van kedvük – akár bohócként is részt vehetnek a lurkók, és ugyanitt a Béla Műhely zenészeivel együtt zenélhetnek – ugyanakkor megismerkedhettek különleges, egyedi hangszerekkel is.

 

Ha jól éreztétek magatokat a hétvégi gyerekprogramokon, akkor oszd meg velünk is az élményeiteket.

 

A programajánló összeállításában segítségünkre volt az

2015. június 25.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?