„Anya Nézd, Egy Igazi Levelet Küldött Nekem a Télapó!”

Gyerekkorunkban hányan, de hányan kívántuk, hogy egyszer levelet kapjunk a Télapótól. De, a Télapónak sok a dolga, hiszen egy nap alatt kell minden gyereknek elvinnie az ajándékot. Ez az oka annak, hogy nem küldött levelet a Télapó. Mert rengeteg a dolga. Ezt hallottam mindig a szüleimtől.

Számoltad, hogy mennyit kell még aludni és alig vártad a napot, hogy ott díszelegjen a csizmádban a csomag vagy megpillantsd a karácsonyfát és alatta a gyönyörűen becsomagolt kis ajándékokat. Szülőként nincs izgalmasabb feladatod, mint a gyermeked számára ajándékot készíteni, vagy titokban fát díszíteni, éjszakánként ajándékokat csomagolni és látni gyermekeid arcán az igazi, önfeledt örömet.

Jobb adni, mint kapni

Bizonyára neked is évről-évre komoly fejtörést okoz, hogy milyen újdonsággal lepd meg csemetéidet? Főleg a kisebbeket, akik hisznek még abban, hogy létezik egy csodaország, ahol a Télapó és a Jézuska lakik és ilyenkor azon fáradoznak, hogy minden egyes gyereknek ajándékot vigyenek. Azt hiszem, abban mindannyian egyetértünk, hogy ameddig csak lehet, meg kell őrizni gyermekeinkben ezt a varázslatot! Az Ünnepi Postával igazi meglepetést szerezhetsz nekik, hiszen: „személyesen a Télapótól és a Jézuskától kaphatnak levelet”.

Névre szóló, kézi betűtípussal írt levelet küldünk, a Télapó/Jézuska aláírásával. A levélben részletesen leírásra kerül, hogy milyen csintalankodásokat csinált a kis lurkó, miért volt jó, miért büszke rá a Télapó/Jézuska és mire hívja fel a figyelmét. Hidd el, ezt az ajándékot sosem fogja elfelejteni és büszkén meséli majd mindenkinek.

Pakold el a játékaidat, ha Anya azt kéri

Ha a Jézuska vagy a Télapó „látja”, hogy a gyerkőc esetenként nem viselkedik jól, mert például nem pakolja össze a játékait, ha az Anyukája arra kéri, akkor ez valószínűleg nála hosszabb ideje fennáll, és dac is keveredik hozzá. De mi történik, ha a Télapótól kapott levél finoman figyelmezteti a címzettet, hogy figyeljen arra, ha az Anyukája kér tőle valamit. Mi történne ekkor? A gyerkőcöd varázsütésre megváltozna, mivel a Jézuska/Télapó mondta neki. Lepd meg gyermekedet vagy egy számodra kedves ismerősödet egy személyre szabott kedves kis levéllel a Télapótól/Jézuskától, mi segítünk ebben!

Itt tudod megrendelni:

Levél a Télapótól

Levél Jézuskától

2015. október 08.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóBabázz lazán! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó