3 relaxáció, ami végigkísérhet a teljes várandósságon

A pozitív megerősítések ereje abban rejlik, hogy tényként jeleníti meg azt, amiben hinni szeretnénk és amit - valahol legbelül, szívünk legtisztább még sértetlen pontján - magunk is tudunk. Ezt a végtelen hitet és bizalmat Önmagunkban, a világban és a boldogságra való jogosultságunkban ébresztik fel ezek a varázslatos mondatok.

Ebben a cikkben 3 vezetett relaxációt találsz, amelyek ha szeretnéd, végigkísérhetnek a várandósságod csodálatos útján.

A babám melegben és biztonságban van méhem ölelésében

Ebben a KISMAMÁKNAK szóló relaxációban abban erősítjük meg önmagunkat, hogy a testünk tökéletesen képes a megfelelő környezetet megteremtésére a babánk számára. Szeretettel ajánlom az első trimesztertől egészen a várandósságunk legvégéig.

A babám minden összehúzódással közelebb kerül hozzám

Ebben a szüléshez közeledő KISMAMÁKNAK szóló relaxációban a tenger hullámai segítenek nekünk a szülés alatti méhösszehúzódások megélésében és megértésében. Ahogy a tenger hullámai is akkor tartanak meg minket a felszínen, ha ellazítjuk a testünket és felfekszünk rájuk, úgy a szülésünket is azzal segíthetjük leginkább, ha megadjuk magunkat neki. Szeretettel ajánlom a harmadik trimesztertől egészen várandósságunk végéig.

Bőséges anyatejet termelek a babám számára

Relaxáció friss ÉDESANYÁKNAK a szoptatási képességünk megerősítésére. Szeretettel ajánlom az első napokra, hetekre az újszülött gyermekünkkel. A szoptatás egy tanulási folyamat nekünk anyáknak és a babáinknak is. Kívánom, hogy ez a relaxáció adjon hitet Önmagadban, a melleidben és a gyermekedben.

Minden relaxáció elérhető Apple és Google Podcasten is.

 

A szerzőről: "Perinatális tanácsadó vagyok, felnőtt, kismama és babamama jógaoktató, dúla, végeztem számtalan csodálatos képzést az elmúlt tíz évben várandósság, szülés és gyermekágy területén. Ez a szakmám, ez a hivatásom, ebben dobog a szívem. Anya vagyok, érző nő, egy csodás férfi társa és felesége. A nő-és anyatársaim mindennapjai az én mindennapom, a félelmeik az én félelmeim, a reményeik az én reményeim, az erejük a közös erőnk." Zágoni Bettina hivatalos weboldalát itt találhatod, ha pedig még több tartalomra vágysz, keresd fel Tina közösségi oldalait is: Tina Moderngoddess Instagram és Tina Moderngoddess Facebook.

Zágoni Bettina – Tina Moderngoddess, 2023. június 30.

Forrás: A képek és videók Zágoni Bettina tulajdona. Felhasználásuk engedélyköteles.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?