Tudd meg, hogy készen állsz-e a gyerekvállalásra! Humoros teszt leendő anyáknak és apáknak

Egyre többet gondolsz a gyerekvállalásra, de nem vagy benne biztos, hogy jó anya, apa leszel-e? Akkor tegyél velünk egy próbát! Végezd el az alábbi vicces szülővé válási gyakorlatsort, hogy megtudd, mennyire vannak kötélből az idegeid. Humoros feladatok következnek családalapítás előtt álló pároknak.

 

Tudd meg, hogy készen állsz-e a gyerekvállalásra! Humoros teszt leendő anyáknak és apáknak

Ha azon kapod magad, hogy egyre gyakrabban merengsz a gyerekvállaláson, pontosabban azon, hogy vajon készen állsz-e már a nagy feladatra, akkor az alábbi szülővé válási segédletet az, amire most a leginkább szükséged lehet.

Fusd végig a pároddal közösen az alábbi feladatsort, amin, ha gond nélkül végigmentek, akkor szerintünk a legjobb úton haladtok a szülővé válás felé.

1. Vegyél  5 kobrát az állatkereskedésben, és tedd be őket egy puha táskába. Zárd be úgy a táskát, hogy a kígyók ne tudjanak onnan kiszökni. Feküdj le kényelmesen a táska mellé, és énekelj altató dalokat mindaddig, amíg az állatok odabent icegnek-ficegnek az elalvás helyett.
A gyakorlatot szigorúan naponta két alkalommal ismételjétek meg öt éven keresztül.

2. Adj ki örömmel 30 000 forintot gluténmentes babapiskótáért, nem génmódosított vitamingumicukrokért és tartósítószer mentes kekszekért. Nehezedre esik ugyan a költséges bioélelmiszerek beszerzése, de vágj hozzá jó képet, hiszen a Facebookon éppen most olvastál egy szenzációs cikket a káros élelmiszerekről.

3. Cipelj haza egy bevásárlószatyrot félig megpakolva finomságokkal, és ahogy hazaértél, egy laza mozdulattal önts mindent a kukába - ezáltal tudniillik egy kisgyereket szimulálsz, aki éppen nem akarja megenni, amit elé tesznek. Fokozatosan kezdd el magadat ehhez a mindennapi élményhez hozzászoktatni.

4. Helyezz magad mellé egy ébresztőórát, amit a napi feladataid elvégezése során fogsz használni. Legyél meggyőződve arról, hogy az ébresztőórád csengőhangja egy – a légitámadások során használatos – erős szirénahangra hasonlít.
Ha neked például a hajszárítás 20 percig szokott tartani, akkor állítsd be az ébresztőt 11 percre. Ha 30 percet szoktál a vacsorakészítésre szánni, akkor húzd fel az órát mondjuk 12 percre.

Szívesen belelapoznál egy izgalmasnak ígérkező regénybe? Akkor tedd magad mellé a vekkert, és állítsd be 30 másodpercre. Kezdd magad hozzászoktatni ahhoz, hogy semmire sem jut elég idő - sem napközben, sem évközben.

5. Kérd meg a párodat, hogy négy éven keresztül nyafogva szóljon hozzád. Mindent, amit kérni szeretne tőled, nyávogó hangon egyre hangosabban ismételgesse. Négy év elteltével se hagyja abba, hanem folytassa ezt még vékonyabb hangon további négy évig. Ezzel azt a helyzetet szimuláljátok, hogy milyen az, amikor kistesó érkezik a családba.

Ha a párod beszáll az autóba, akkor teljes beleéléssel zendítsen rá, hogy "Éééééhes vagyok!" Sőt, bármikor, amikor étteremben várjátok a felszolgálót, akkor fel-le szaladgálva  az asztalok között hangoztassa ezt újra és újra. 3-5 évig gyakoroljatok kitartóan.

6. Gyors mozdulattal söpörd le egyenként a könyveket a polcodról, majd helyezd vissza azokat helyére. A gyakorlatot türelmes arckifejezéssel napi 15 percben végezd másfél éven keresztül.

Párodat kérd meg rá, hogy torkaszakadtából üvöltsön egy slágert, amíg te éppen tolatni próbálsz egy zsúfolt parkolóban. Négy éven át ugyanazt a számot énekelje - a legkisebb változtatás nélkül.

7. Mielőtt elmennél hazulról, csomagolj oda magadnak drága és prémium minőségű (teljes kiőrlésű, gluténmentes, tejmentes, színezékanyag mentes, adalékanyag mentes, magas tápanyagtartalmú) egészséges nassolnivalót (megnyugtatásként: ilyen nem létezik), majd szórd szét az autósülésen, és ülj bele. Ezt a gyakorlatot 10 évig ismételd, néha variálhatsz is, hogy melyik ülésre szórod a nasit.

8. Kérd meg a párodat, hogy húzza fel a vekkert éjfél és reggeli 6 óra között (semmiképpen sem 6 óra után). Random jelleggel különböző időpontokra állítsa be az ébresztőt úgy, hogy te ne tudj róla, éppen mikor fog megszólalni az óra. Ezt a gyakorlatot nyugodtan végezhetitek 18 éven keresztül.

9. Az autósülésed háttámlájára szerelj fel egy kisebb kosárlabdahálót, és menetközben igyekezz beledobni különböző méretű tárgyakat: üdítős üveget, plüssállatot, nasit - ezzel azt utánzod, hogy milyen, amikor menetközben kell hátraadogatnod a gyerek kezébe ezt-azt.

10. Ha úgy érzed, hogy egy hosszú és fárasztó nap után teljesen a padlóra kerültél, ahonnan már tényleg nincs lejjebb, akkor kérd meg a párodat, hogy teljes erővel vágjon a fejedhez egy Lego duplo kockát. Ha még ezt is elviseled, úgy garantáljuk, hogy készen állsz az anyaságra, apaságra.

Forrás: Külföld / Huffington Post

NIC, 2017. július 06.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?