Pofon vágott egy terhes nőt a villamosvezető

Azonnali hatállyal felfüggesztette állásából a BKV az egyik Combino vezetőjét, aki bántalmazott egy szabálytalanul közlekedő gyalogost hétfőn kora este Budapesten - közölte a cég kedden az MTI-vel. A közlekedési társaság vizsgálja az esetet.

A közlemény szerint a 4-es villamos vezetője egy baleset elkerülése kapcsán az őt ért sokk hatására sajnálatos módon elvesztette az önkontrollját és pofon ütött egy gyalogosan közlekedő terhes nőt.

A BKV Zrt. azt írta: az eset előzménye az volt, hogy két nő a kijelölt gyalogátkelőhelyen a tilos jelzés ellenére a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé lépett. A járművezető a baleset elkerülése érdekében azonnal vészfékezni kezdett. A jármű megállt, de ekkor a villamosvezető azt észlelte, hogy az egyik nő eltűnt a látóteréből. Ijedten kiugrott a járműből, hogy meggyőződjön arról, sikerült-e elkerülni a balesetet.

Az ekkor már a járdaszigeten álló két nővel a villamosvezető szóváltásba keveredett. A jármű vezetője az átélt ijedtség hatására, hirtelen felindulásból arcul ütötte a gyalogost, aki - saját bevallása szerint - nem az ütés erejétől, hanem a hirtelen sokktól térdre rogyott és elkezdte fájlalni a hasát. Ekkor derült ki, hogy 6 hónapos terhes, ezért mentőt hívtak hozzá, s a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

A közlekedési társaság hozzátette: a járművezető az eset után azonnal megbánta tettét, a végállomáson kiállt a forgalomból és intézkedést kért. A hatóságokkal és a BKV helyszínelőivel szemben végig együttműködő magatartást tanúsított.

"A BKV sajnálja a történteket és reméli, hasonló esetek nem fordulnak elő" - áll a közleményben.

Babanet / MTI, 2013. június 18.

 
 
 

Babanet hozzászólások  
(18 hozzászólás) 

2013 06 20. 13:44
Az indexes cikket is elolvasva: és ki kérdezte meg a vezetőt? Ő hogy látja a történteket? És az a sok vadállat utas - már bocs -, aki ezek után még verte a villamosfülke ajtaját? Normálisak? Ja, és no komment a nőről, aki képes volt ilyet írni: "Csak azért állította meg a villamost, hogy kitöltse rajtunk a dühét."...
→ válasz erre
2013 06 20. 19:29
A vezető elveszti az állását és a szolgálati lakását. Egyedül neveli a kislányát. A nő büntetlenül megússza? Pedig tilosban ment át és veszélyeztette ezzel több ember épségét. És még neki állt feljebb! Remélem ellene is lesz eljárás...
→ válasz erre
2013 06 20. 20:51
Gusztustalan es gyomorforgato, ahova az egesz ugy fajul - tessek csak belekukkantani az indexes hozzaszolasokba. Az egesz egyre kevesbe szol a tulajdonkeppeni tortentekrol, annal inkabb a tomeghiszteriarol es a nagyszeruen eladhato botranyrol. Ha mar nincs kenyer, legalabb cirkusz legyen...
Es most gonosz leszek: lehet, hogy ket uj celeb szuletesenek vagyunk a tanui?
→ válasz erre
Összes hozzászólás (18) megtekintése »
X
EZT MÁR OLVASTAD?