Jó reggelt mindenkinek!
Hát sch.judit én tuti megvertem volna a dokit, nagyon felbosszantott amit írtál, ha ez velem történt volna meg, nem is tudom mit tettem volna...hát ezért fizetek inkább egy jó magándokinak és nem a kiszabott dokihoz járok
Biztos nem lehetet könnyű neked, sajnálom
Hát babás mamák, nem győzök csodálkozni milyen édes kis csöppségeitek vannak
Én is néha átlógok a babás mamás topikba és csak nézegetem a kis gyönyörűségeket, és reménykedek benne, hogy hamarosan én is ott lehessek és rakhassam fel a gyönyörű képeket
boszibaba, valószínűleg már 20x kérdeztem, de el is felejtettem, hogy te melyik dokihoz jársz? Lefoglaltátok már a szobát? A jövőhéten lesz az első szülésfelkészítő tanfolyam a korházba, dojika, boszibaba jöttök? Jó lenne, legalább találkozhatnánk!
tftimi, hát nem semmi, ha velem ilyet csinálna a dokim én tuti megbúbolnám
De kitartás már nem sok van hátra...
Igen, CTG-re minden héten kell menni, de szerencsére nem kell bemennem hozzá, se a korházba, mert nálunk a védőnők megcsinálják, szóval csak ide át kell sétálnom a szomszéd utcába minden hétfőn
Vizsgálatra meg szerencsére nem kell kéthetente meg hetente mennem, mert eddig minden leletem tökéletes volt, minden ultrahang is, szóval nem rángat be kéthetente, legközelebb 26.án kéne mennem, de lehet az is eltolódik március elejére, tehát ugyanugy havonta
De gondolom utána már az utolsó két hétbe látni akar majd mindin héten...bár ez se biztos
Főleg, hogy hétfőn mikor megvizsgált azt mondta, lehet, hogy nem várja meg a 12.ét a baba hanem február végéén, március elején kint lesz, de hát majd meglátjuk...ember tervez...baba végez