Szilvi,
Gratulalok a 3 gyerekhez!!!Igen, mint ahogy arrol a masik topicban tarsalogtunk, ha az ember gyereket vallal, vallalja az aggodalmakat is...

Mert még a felnött gyerekéért is aggodhat az ember...
Piri, mindenki fél a szüléstöl, legalabbis elöször... Ennek ellenére nagyon könnyü szülésem volt, szerencsére... Elsö kérdésem az volt, nem "mongoloid"-e a Pici, a szülésznénik furcsak néztek ram, mondtak, nem, nagyon szép baba. Tényleg az volt-most is az!!!
Piri, és nagyon féltem magatol a szüléstöl...IS. Kérdeztem a szülésznöktöl, sokan halanak-e még bele a szülésbe??? Erre az 1ik azt mondta, nem lehetetlen belehalni, de 25 éve dolgozik ezen a szülészeten, és még senki sem halt bele a szülésbe, amiota itt van...
A gerincérzéstelenitéstöl is féltem, kérdeztem a dokit, aki beadta, sokan maradnak-e bénak, mire aszonta, hozza a katalogust, amiböl kivalaszthatom a toloszékemet... Na, akkor mar én is röhögtem a hüjjjeségemen. Batorsag, puszi!!!

Tul leszel a szülésen, Te is, mint a legtöbben itt közülünk. Aztan majd meséled az élményeid a kezdö rettegöknek...