Új privát üzeneted érkezett!

Millye,
Liza totál nem alszik napközben, úgyhogy meg vagyok áldva :-)
Marci alvókája ezzel szemben szuper még mindig, most pl 4 órát delelt :-) itthon van a nagyfiú picit beti.
vizsgák rövidesen indulnak, 9-ből csak 3, a "maradék" elméletileg beadandókkal kiváltható :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


jupppé kislány, remek hírek !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Jaspis,
Marcinak utólag is boldog születésnapot :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 

 
 

Sziasztok!
Szülinaposoknak gratula! (névnaposoknak is, haha).

M! kislány? szuper, úgyis afelé hajlottál inkább, nem?

Közepesek(=nagy ikrek) Froban mentek a nővéremhez, mostanában kell megérkezniük, tegnap tettem fel őket a buszra, anyámmal.(16 óra kb az út. 2 db 7 évessel 3 határon át, és anyám idén 70 éves lesz. Nem panaszkodhatom a bevállalósságára.) Kicsit izgultam, mert most csak olyan busz volt, h bécsben át kellett szállniuk, de OK-s volt a dolog.


A két nagy ma már itthon. Húsvéti nagytakarítást kéne csinálni, veszekedés nélkül! Nem könnyű feladat!

Két pici: Nonó tök helyesen mászik 4kézláb, még nem teper gyorsan, de mindenhova eljut. Joni még csak tolatni tud, meg kúszni kicsit előre, feláll 4kézlábra, de még nem halad. Persze az ő kis 9 kgját nehezebb megmozdítani, Nonó még csak 6,72 kg.
Mellesleg gondoltam míg nincs itthon a lányom, visszaszoktatom a kicsiket, h egész éjjel az ágyukban legyenek. erre egész éjjel nyögtek, el sem jutottak az ágyukig, kint voltam velük a nappaliban, itt aludtam mellettük, már amennyit hagytak.
claire
:D :D
claire
 
 


Kubuspace mióta nem alszik napközben Liza? Lebetegedett Marci? Remélem azóta már meggyógyult!

Claire Köszi, igen kislányt :D Remélem sikerült a húsvéti nagytakarítást megcsinálni veszekedés nélkül! :wink: Hogy állsz a kicsik saját ágyba szoktatásával? Jó súlyban van Joni! Ügyi Nonó! :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Szia! Maradt még mára tennivaló :( sajna a takarításból is, tegnap keveset haladtunk, mert Dévény Annánál jártam a kicsikkel,utána vásároltunk az apjukkal, stb.


Dévény: amúgy is el akartam vinni őket, h vki hozzáértő kontrollálja a mozgásfejlődésüket, de Joni betegsége miatt különösen fontosnak tartottam, csak nem kaptunk előbbre időpontot. Személyesen Dévény Anna is nézte, lehet, h hülye vagyok, de én nagy dolognak érzem, amikor ilyen formátumú emberrel beszélhetek, meg az én nyavalyámmal foglalkozik. (Én anno Eszter lányomat hordtam egy Dévényes gyógytornászhoz egy ideig, amikor leállt a mozgfejlődéssel. Ezért tudtam, hogy a kicsiket is el akarom vinni. No, meg részben szakmámba vág, tudom hosszútávon miket okoz egy rosszul összerakott mozgás, ill idegrendszer.)

Alvás: hát az nálunk kritikus, még mindig általában kint tanyázunk a nappaliban, ha melletük alszom, ritkábban sírnak föl, meg egy cumival, simivel vissza lehet ált altatni őket. De van hogy csak a szopi használ :oops: . Nyáron át akarjuk rndezni a gyerekeket, lehet, h szétszedem a rácsos ágyat, úgysem használják igazán, és csinálok nekik is egy alvósarkot, mint anno a másik ikreknek, hátha bejön. Nálunk alszanak napközben, általában kiteszem őket a babakocsiba, ott nagyon hosszan nyomják! tulképpen éjjel is alszanak, csak megszakításokkal.ŰÁ (ez az ŰA a Nonó volt. Mindenhova odamászik, feltérdel, támaszkodva feláll, popsija az égnek mered, nagyon cuki, és közben megpiszkál ezt-azt.


Ja, azt nem írtam, h Jonit kell majd vinnem vissza, kicsit hypoton az izomzata, persze látták volna az agyhártyagyula után... Nonó is lazább a kelleténél, de azt mondték annyira jól mozog, h egyelőre békén hagyják, úgyis jön majd Jonnival, szemmel fogják tartani.
no, annak örülök, azzal csak nyerünk.


Utána vásároltunk, szerencsére előkerült a párom, bár nagyon jól mutatok, amikor tolom az ikerkocsit és húzom a bevásárló kocsit :lol: . A takarítás itt van félbe hagyva. :( Kicsit nyögve-nyelve megy, pedig ma már nagyon nincs kedvem ezt csinálni.)

Inkább már csak díszítgetnék, tojást festenék, sütnék-főznék, az is elég.

Te viszont ne hajtsd magad agyon!!!!

A képek még váratnak magukra, szokásomhoz híven
:oops:, de rendezem az albumot, aztán küldöm a linket!
claire
 
 


Claire, sajnálom, hogy nem tudtatok teljesen kitakarítani de ez legyen a legnagyobb baj :lol: Mókás lehet nálatok a bevásárlás! :lol: Díszítéssel kész lettél?

Mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánok! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok! remélem mindenkinek jól telnek az ünnepek. Nálunk kicsit fura, így as középsők nélkül.

Ja, azért végül befejeztük, vagy inkább abbahagytuk, mert a takarítással csak azt lehet :D. Díszítésből idén kevesebb lett, de hát nem is ez a lényeg, csak sjanálom, mert szeretem csinálni. Viszont szombat este lejutottam némi szertartásra is, kicsik meg szunyáltak a kocsiban, meg pl tegnap este társasoztunk a nagyokkal, asszem ezek fontosabbak.

Ide töltöttem fel új képeket, aztán kezdem majd a következő albumot, áprtól.
https://picasaweb.google.com/1152265176 ... GYsJWv8QE#

Szép húsvétot, igazi megújulást mindnyájatoknak!
claire
 
 


Millye!
ebben már a torták is benne vannak
https://picasaweb.google.com/1152265176 ... s7F0dWdZA#

claire
claire
 
 


Sziasztok!

Jó hírt hozok, tegnap 15:10-kor megszületett Mulán fisfia, Kende Ádám. A súlya 35000 g, a hossza pedig 55 cm és sok fekete haja van. :D

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Hú az szuper, nagyon kis formás lehet! Gratula! C
claire
 
 


Dejódejó! Nagy-nagy gratula Mulánnak! Üdv köztünk Kende Ádám, kis fekete hajasbaba! :)

Kép
katjja
 
 


Claire nagyon szépek a gyerekeid a picurok is nőnek mint a gomba! A torták is szépek lettek! Ügyes vagy nagyon!!! :D

Zizi köszi a híreket!

Mulan nagy nagy gratula a babácskához! Sok tejcit és jó egészséget!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Mulan, gratulálok! Isten hozta Ádámot! Sok boldogságot!
szonce82
 
 


Mulan,
sok-sok Boldogságot és Gratulálok Kendéhez!

Szilvi

Kép

Kép
silverlion
 
 


sziasztok,
nagyon köszönjük a gratokat :)
jöttem pár képpel :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

és egy kéréssel is, szorítsatok nekünk hétfőn 5től...
megyünk Ádámmal szív uh-ra,mert találtak valami zörejt nála..reméljük semmi komoly nem lesz belőle...
a rózsakertbe megyünk egy specialistához..reméljük minden ok lesz..
a szülésnél amúgy minden ok volt 3 óra alatt született meg kb..a végén mondta a szülésznő h azért tartott ilyen "sokáig" mert kicsit rövid volt a köldökzsinór,de minden rendben van.

Kép

Kép
mulan
 
 


Megy a drukk! Gyönyörűek!
Claire
claire
 
 


Mulan, gratulálok mégegyszer. Nagyon helyesek a képek. Megy a drukk!
szonce82
 
 


Mulan, mi volt UH-n?
szonce82
 
 


claire,szonce: köszönjük nagyon a drukkot!

nem volt könnyű ez a pár nap..


Két lyuk van. Van egy sövényhiány ami be fog nőni, mondta a kardiológus(egy prof., aki a kardiológiai intézetben is dolgozik.), van egy nagyobb pitvari, aminek a lefolyása még kétséges...
Gondozásra kell járni rendszeresen. 6 hét múlva megyünk újra. Aztán majd 3 hónap, 6 hónap mulva.
Ha közben van valami, akkor menni kell, de a apám majd figyel rá addig is(gy.orvos).

Ha 5-6 éves lesz, lehet műtéttel korrigálni, esetleg katéterrel is megoldható.

Jól eszik és jó erővel ordít, szóval most jól van. Ha bármi is változna,fáradékonyabb lenne,kevesebbet enne,akkor rögtön menni kell..

én:hétfő estére 39 fokos láz, ami nehezen ment csak le de már nincs szerencsére. kedden reggel mentünk a jánosba a nőgyógyász dokihoz h megnézzen-hétfőn, esete f11kor hivtuk h magas a lázam,mondta reggel mennjünk be mindenképp.
uh-t csinált,mondta hogy emlékszik h egyben,szépen jött ki a méh lepény,nem maradhatott abból darab,de burok darab v ilyesmi előfordulhat. Az uh-n vmi pici bevérzést látott amire azt mondta h nagyon határeset h kelljen e a tisztító műtét-vmi jódos átmosást mondott-, de áthívott egy másik uhás kollegát h megnézzen ő is. ugyan azt mondta ő is hogy nagyon határeset. Most szedek antibiotikumot, meg kaptam méh össszehúzó cseppet(ergam) 5napig szedem ezeket,az után meglátjuk mi lesz, ha nem lesz lázam nem lsz már baj valószínűleg...

kicsit kivagyok.. :(

várom h hasson az ergam cssepp,mert mondta a doki h érezni fogom erősen az méh összehúzódásokat..de még semmit nem érzek..mikor kéne vajon hatnia? szerintetek?
vagy hivjam fel a dokit?...

izgulok kicsit h mikor kéne

Kép

Kép
mulan
 
 


mulan nagyon helyes a kisfiad! Utólag is drukk hogy minden rendben legyen!!!!! ++++++++ :roll: sajnálom a lázat és neked is drukkolok hogy ne kelljen tisztítóműtét!!! ++++++++ A méhösszehúzónak gyorsan kell hatnia. Nekem szoptatás alatt is voltak erős méhösszehúzódásaim. Gyógyszer mellett szoptathatsz?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye: Köszönjük!!!! Ránkfér a drukk!!
nekem is voltak szoptatás alatt összehúzódásaim,elég erősek,de csak amíg benn voltunk a kórházban kb. Mire hazajöttünk (kedden született,pénteken jöhettünk) már nem is éreztem és vérzés is szinte teljesen elmúlt..
azt mondta a doki h ezek mellett mehet a szopi,csak az ergam csepp visszafogja a tejtermelést.. :?

Kép

Kép
mulan
 
 


mulan szerintem érdemes lenne beszélned a dokiddal és elmondani hogy alig vérzel és nincs erős méhösszehúzódásod. Hátha ír valami más szert rá. Lázad van van még?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Mulan, annyira tündéri a két gyerkőc együtt! Szépséges kislegény! :)
Sajnálom a szív dolgot Ádámnál, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen nála. Múlik már a lázad? Remélem, hamar jobban leszel!
Nekem még 2 hónappal a szülés után is nagyon erős méhösszehúzódásaim voltak, ha Bogi lelkesebben szopizott, de 2 héttel a szülés után teljesen elmúlt a vérzés. Nem tudom, hogy a homeos bogyók tehetnek róla, vagy amúgy is ilyen rövid ideig tartott volna? Hátha Nálad is inkább csak alkati dolog a rövidebb vérzés, a többi meg megoldódik... Dokiddal beszéltél?

Jaj, Lili haja egyszerűen hihetetlen! Mondjuk a fésülés miatt nem irigyellek... :)

Kati

Kép
katjja
 
 


Mulan! :cry: A lyukas szivet ma már tényleg elég rutinosan műtik, és ha a papád is követi, tuti nem lesz gond, ha nagyon súlyos lenne, helyből műtötték volna, nyilván látnak esélyt rá, h magától beforrjon!

méh: ergam: azért nem vágja agyon a tejtermelést, szedd nyugodtan, ha nem hat eléggé, akkor kérdezd meg az adagolást. Oxitocin injekciót nem adtak? A gyakori szopi is segít, termelődik tőle oxitocin. De ha a lázad nem múlik, akkor ne várj sokat, nehogy fertőződjön ott vmi. Vérvétel nem volt? Az azért kiköpné, h van-e gyulladás!
claire
 
 


Millye!
Írtam neked pü-t, most utánanéztem, hát nem ment el :roll:
Egy kis "szakmai" segítséget szeretnék kérni: ha több különböző színből dolgozod ki a marcipánfigurát, mitől marad jól egyben? a párom szerint nekünk túl könnyen szétesik, szétszárad!
Kösz, és bocs lányok, h itt kérdeztem: C
claire
 
 


Claire egy mogyorónyi mennyiséget kiveszek belőle és pici vízben feloldom majd ecsettel bekenem az összetapasztandó "dolgokat" :wink: a legjobb "ragasztó" :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


sziasztok,

végülis túl vagyok a kis műtéten..tegnap volt.szerencsére még aznap haza is jöhettem..reggel még volt egy uh amin a doki már vmi felgyülemlett folyadékot is látott,szóval nem lehetett nagyon halogatni már a dolgot.
a baj csak az volt,hogy tegnap nem szoptathattam ugye az altatás miatt..
azt mondta amúgy a doki hogy az is lehetett a gond,hogy túl hamar záródott össze a méhszáj és nem tudott jól kiürülni..de most nemtudom mert megint nem vérzek..persze ez lehet hogy nem baj,de azt hiszem már mindentől megfogok ijedni.. annyira mondogattam mindenkinek h nincs semmi baj,minden oké lesz,hogy végül nem lett az persze..

Szerencsére a gyerkőcök jól viselték viszonylag hogy távol voltam.
Ádámmal 15-én megyünk majd kontrollra,kíváncsi vagyok mit fognak mondani.
Nekem meg 17én kell mennem a dokihoz (6hetes kontrollra) ha addig nem lesz semmi már.reméljük..

Kép

Kép
mulan
 
 


húú de rég jártam erre !

Mulan,
utólag is nagyon sok boldogságot kívánok nektek.
gyönyörűek a gyerekeid ! a közös képek isteniek !!!!!!
örülök hogy jól vagy és túl a műtéten, drukkolok hogy minden rendben legyen veletek !!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Mulan! Jó, h túl vagy rajta! doki nem mondta, h milyen reakciók várhatók utána, kell-e vérezni, stb?

Claire
claire
 
 


kubu,claire:köszi!

claire:doki mondta h nem lesz sok vérzés,de ennél (kb. 0) többre számítottam.. azt is mondta h hivjam ha láz vagy hőemelkedésem lenne.37,2 a hőm,de ez még talán nem számít...
már nagyon elegem van hogy mindig van vmi..
:( :?

kubu:2hónap és Liza szülinap?? ilyen nagy lány már? képek?képek?

Kép

Kép
mulan
 
 


Mulan,
édesek a vonalzók :-)
kitartás, múljon el minden kórság mielőbb.
bizony mindjárt 1 éves a lelkem :-) 8 foggal, stabilan áll, ugrál, rötyög, totál energiavámpír :-)
küldök egy linket :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Kubu! botrány, hogy mindjárt 1 évesek!!!! :cry:és :D

Claire
claire
 
 


sziasztok,
hétfő este újra műtöttek...ugyan azért..megint felgyűlt benn vmi folyadék,túl korán összezáult a méhszáj újra..
mondta a doki h ez nagyon ritka...
kedden jöttem haza. ha újra ismétlődik az egész az tmondta a doki h vmi már nem lenne újra ez a műtét hhnem vmi más..de nem mondta el mi más..azt mondta a z t majd akkor ha sor kerül rá,addig ne foglalkozzunk vele. :roll:
Lili is nyűgös volt kicsit,de nagyon igyekezett,mindenben segitett Ádám körül. aki sajnos tápot kapott éjjel,amit sugárban hányt ki végig...elég szörnyen hangzik,de már itt vagyok velük és ez jó.. már csak a tejemnek kellene visszajönnie,multkori mútét után is kellett idő hozzá.

kubu:nagyon szuperek a képek köszi!! :) nagyon nagyok a gyekőcök! nagyon aranyosak!! köszi a linket!

remélem mindenkinél minden ok!

Kép

Kép
mulan
 
 


Jaj, szörnyű, és nem lehet fellazítva tartani azt a méhszájat, amíg kiürül? Hajrá szopi és tejcsi, remélem mostmár rendben leszel!
claire
 
 


Mulan, ez tényleg szörnyen hangzik,s nem lehetett könnyű. Most már reméljük minden rendben lesz!
szonce82
 
 


Mulan, jaj te szegény, ez tényleg rettenetes! Remélem, most már minden rendben lesz veled. Drukkolok a tejnek!

Kép


Lilypie First Birthday tickers
zizi27
 
 


Mulan sajnálom, hogy újra kellett műteni :( :( megy a drukk hogy most már minden rendben legyen veled!!! Szorítok hogy a tejcsi is visszajöjjön!

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Mulan, nagyon sajnálom, hogy megint meg kellett műteni. :( Nagyon drukkolunk Bogival, hogy minden rendben legyen most már! :) Hajrá tejcsi!
Kati

Kép
katjja
 
 


Mulan,

drukk hogy minden rendben legyen és mostantól gondtalanul élvezhesd a kétgyerekes létet !!!!! hajrá tejci !!!!!!

köszi gyerkőcdicsit. :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


mondom én hogy kihalt ez a fórum :-(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Kubuspace bizony nagyon nagy a pangás. Biztos nyaralni vannak a lányok :wink:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Sziasztok! Én mindig nézegetem, de tényleg alig jár erre vki. :(
Különben minket az évvégi hajrá sodort el, tele vagyunk bemutatókkal, vizsgákkal, stb, meg most a búcsúzkodásokkal. Közepesek befejezték az ovit, a második az alsó tagozatot, szóval bonyi!
Aztán ki kell őket indítani a táborokba....mindig van vmi.

Nyári tervek:
Most június közepétől táborok: Ábel már csütörtökön elmegy zenei táborba, Dávid vasárnap sakk táborba, Eszter- Ádám hétfőtől úszótáborozik, az ugyan napközis, de anyámnál fognak táborozni, így adódik kb 3 nap, amikor pont csak a két picúr lesz itthon.
Dávid és Eszter még mennek egyet júli elején is, D az osztályával biciklis-kirándulósba, Eszter szintén napközis megoldással az aerobicosokkal.
Júli utolsó-aug első hetében családi nyaralás Balatonon tesómékkal, szüleimmel.
És még tervben van 1-2 kisebb kiruccanás: párommal kirándulós a két naggyal, aztán a két középsővel. Néhány napos kiruccanás 8asban Mo-n belül, pl Pécset célozzuk, hát egyelőre ilyesmi!
Többiek? Nyári tervek?
claire
 
 


----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szonce82 2012.03.31 20:19-kor.
szonce82
 
 


Claire jó pörgős lesz a nyaratok! Nagyon ügyi vagy hogy így megszervezel mindent! Mi csak pár napra tervezzük a kiruccanást Balatonra, egyébként csak kirándulásokat tervezünk :wink:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Claire,
jézusom, ide kell ám logisztika.

Szonce,
merre voltatok, fiúk hogy bírták ? jó lakásfelújítást :-)

Millye,
hogy vagytok ?

nyaralás: semmi extra :-) 1 hét Németország, 1 hét Balaton, 5 nap fórumos csillagtúra Ny-Mo, 2 hét Horvátország :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Millye,

picit "megéheztem", nézegettem az oldaladat, elképesztő hogy milyen ügyes vagy.
komolyan csak ámulok, bámulok hogy micsoda költemények kerülnek ki a kezeid közül !
és még grillázskosarat is csináltál ???? gratula a különdíjhoz !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace
 
 


Én is megyek az oldalt megnézni! Millye , képzeld, mi meg csináltunk apósom 75. szülinapjára egy pipa alakú tortát, csoki reszelék volt benne a dohány, és a tűzijátékkal kellett kvázi meggyújtani :lol:

Lakás felújítás, jaj, mi két éve csináltuk, de még bútor hiányunk most is van, klassz, amikor megvan, de azért kell előtte venni egy nagy levegőt, meg kitömni a pénztárcát, mielőtt nekikezd az ember!

Nyár! várjatok, ebből még nincs minden leszervezve, meg ösze is kéne jönnie, most pl mennének táborba, de kitört nálunk egy ronda vírusos torokgyula... :(

Kubu! ti sem fogtok unatkozni :D

Logisztika: múlt hét közepén volt csúcsrajáratás, majd pár mondatban leírom :roll: :lol:
claire
 
 


Vmi ilyesmi:
Szóval sűrű életünk van mostanság, és ránk is jár a rúd. Szerdán befejeztük a tanévet, kicsik búcsúztak az oviból, Dávid az alsó tagozattól, szóval némi ajándék a pedagógusoknak, munka és futkosás volt vele, mert mindig csinálunk vmit nekik, legalább az aji egy része házi legyen, de szerencsére nagyon jól sikerült, mindenki őszintén örült neki , nem volt totál szokvány. Na, ezt lebonyolítottam délelőtt, 1kor volt az évzáró, utána haza, pakolás , öltözés, és irány az uszi, ott uszi záró "buli" így a nagyok is bementek a kicsikkel dúlni a medencébe. Én is bemehettem volna, de ott voltak a picik, meg vásárolnom is kellett mennem, ugyanis az úszkálás után sütögetés volt az uszi udvarán, ez már hagyomány. Szóval ez is jól sikerült, de talán értitek, miért mondtam, h sűrű. Ja, és este be kellett Ábel tábori cuccát pakolni.
Csütörtökön reggel Ábelt kiindítottuk zenei táborba, Dévényen voltunk Joniékkal, utána bevásároltam némi pogit meg apró sütit, irány haza, ebéd főzés, kaja, ugye Dávid is már itthon volt, középsők még e napon oviban voltak. Ebéd után sütöttem dísztettem muffint (torta gyanánat), összepakoltam, és irány az ovi, ahonnan egy máltais játszóra vittem a gyerekeimet és néhány ovis társat, ott tartottunk egy utó szülinapi és ovi búcsúztató bulit a nagyobb ikreimnek, kb 14 gyerekkel. Segítségnek ott volt anyám, meg egyik anyuka nem csak hozta a gyerekét, hanem maradt is. viszont volt olyan gyerek, akit mi hoztunk-vittünk. ennek is nagy sikere volt, viszont Dávidra rátört ott a torokfájás . Estére lázas is volt, meg elesett is.
Péntek reggelre Eszter kezdte... szóval pénteken doki, vírusos torokgyula, ja, és Joninak 2 napja ronda lepedékes volt a szája, szóval neki meg szájpenésze van.
Közben Ábel is lázas lett a táborban, remélem kiheveri és nem kell hazajönnie.
Pénteken Nonó torka még gyönyörű volt, tegnap du ő lázasodott be, szegénynek jó magas...
Szóval kúrálom őket, és hétfőn mennének a nagyobbak táborokba...
Nyári szünetben beetegnek lenni, stréberség!
claire
 
 


sziasztok,

köszi a drukkokat!
én is járok erre olvasni,de itt is sok a fennforgás... :(
és írni csak szeretnék sokszor de nem megy..

claire: betegeknek jobbulást!! remélem hamar túl lesznek rajta!!!
Nagyon ügyes vagy ezzel a szervezéssel! Nem semmi mindezt összehangolni!

szonce:kitartást a felújításhoz!

kubu:dejó nyári programok!
:)

nálunk a helyzet most az,hogy kb mostanra lett kevesebb a folyadék a méhemben, így nem kell újabb műtét,de eddig is minden héten kb 2szer mentem a dokimhoz,aki kétszer mutatta be az esetembet a nagyvizeten a főorvosnak,egyszer a Balogh Imrének egyszer Lintner Ferencnek akik a 25 másik orvos elött vizsgáltak meg a nagyvizit után majd megállapították hogy nem csinálnak semmit majd elmúlik...várjunk várjunk,de szedjem még az antibiotikumot,már a 4.félét..de a hőemelkedés megmaradt és a hasi fájdalom is, bár msotanra már alig alig érzem ahhoz képest ami eddig volt,de a hőemelkedés maradt...
legutobb a doki mintát vett a méhemben lévő folyadékból amiből 2 baktériumot tenyésztettek ki,erre kaptam a 4.antibiotikumot...
hnap megyek még egy vérévételre,remélem mostmá minden ok lesz.
Ádám meg..rosszabb lett a keringése,többször elkékült evés közben,fáradékonyabb,étványtalanabb lett.. :( most kapott vízhajtót,kicsit jobb lett,jobban figyel,kicsit élélnkebb,bár enni nem nagyon akar,és amit megeszik is kijön belőle... :(
hnap hívom majd a kardiológust,ez az állapot 3 napja tart,még jó h apukám kéznél van..tud figyelni rá..
a szívkatéteres műtétet is lehet hogy elöbbre kell hozni..és mégsem 4-5év múlva lesz,hanem pár hónap múlva..

képzlejétek csípőszűrésre nem lehetett időpontot kapni a budai gyerek kórházba,ahova tartoznánk elvileg,mert nyár van és szabadságolások vannak..onnan a heim pálba irányítottak vagy a vörösvári úti rendelőbe..de oda sem kaptunk időpontot augusztusig kb..
így magánrendelésre megyünk a virányos klinikára..

szóval kicsit sokminden van így egyszerre...

nyaralni mi sajnos nem megyünk semerre idén,de ha tudnátok esetleg budapesten baba barát strandot/uszodát,azt nagyon megköszönném, mert oda elnéznénk majd még a nyáron..

Kép

Kép
mulan
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: