Új privát üzeneted érkezett!

Sok szeretettel várok, minden édesanyát, akinek gyermeke óvodás lesz szeptembertől. Tárgyaljuk meg, félelmeinket, aggodalmainkat! :)

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
Lilypie Fifth Birthday tickers

 
 


sziasztok! kislányom 4 éves lesz júniusban, de még nem adtam oviba, ugyanis nem láttam értelmét, hogy mért foglalkozzon idegen a gyerekemmel, mikor itthon vagyok a picivel..Ezért hallgattam egyébként sokat, annyiszor kérdezték, h. mért nem adom még be stb...de nekem ez tűnt a legkézenfekvőbbnek és a legtermészetesebbnek. HOgy szocializálná jobban a 3 évesek serege az én gyerekemet mint én és az én családi köröm???mert ugye az elsődleges szocializációs színtér az óvoda,, Sok ilyet hallottam, h. muszály volt beadnom, mert kellett a gyereknek a társaság, unatkozott otthon..aláírom, biztos nálam is van ilyen, de azért többségében lefoglaltam, bevontam a dolgokba, amiket én is csináltam, nem a tv előtt ült természetesen. Akkor többször hallottam is tőle, mikor óvodatéma került elő, hogy anya de te nem hagysz ott engem, ugye?..Ezért sem adtam volna be..Kaptam azt is, h. burokban nevelem a gyereket, na ez rosszul esett, meg hogy a picivel is kell külön időt töltenem..én a lehető legtermészetesebben próbálom nevelni őket.. És most érzem azt, így hogy már maga is mondja, hogy szeretne óvodába menni, és kihangsúlyozza, hogy ott is marad, úgy hogy én elmegyek.Így nyugodt szívvel be tudom adni, bár így is vannak aggályaim, amik ellen védekezni nem tudok, hisz nem én választom meg a közösséget..
Szóval a lényeg, amiért idekeveredtem, h. még kicsit nehéz szívvel mondom ki, de szeptembertől ő is ovis lesz, mert nagyon szeretné.

Kép
Kép
eyi
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: