Új privát üzeneted érkezett!

@laura0606:
Köszönjük!
Czeizel Endre tanácsait követtük (savasítás, időzítés). Ca-ot és Mg-ot is szedtem.
Figyeltem a Jónás napot, a holdállást, a kínai naptárt...bár ezekben annyira nem hittem.
Nagyon nagy szerencsénk volt, mert az első próbálkozós hónapban összejött a csajszi :-)

Kép
 


Sziasztok!

Gratulálok mindenkinek, akinek már sikerült!
A többieknek meg drukkolok.

Nekem is negyedikre lett lányom. Igazàból

Boeske
KépKépKépKép
Kép
 
 


az időzítésen múlt szerintem.

Boeske
KépKépKépKép
Kép
 
 

 
 

Sziasztok^, van még itt valaki? Mi most probálkozunk a kistesóval már van egy kislányunk. Én örülnék egy ujabb kislánynak is de azért ennem van hogy jó lenne egy kisfiú, egyrészt, másrészt a családunkban apai ágon 40 éve nincs fiú, 9 lány született eddig mindenki szeretne már egy kisfiút is.Szivesen meghallgatnék másokat, hogy ők mit szeretnéének vagy hogy hogy sikerült megtervezni a következő baba nemét.
 


Szia indimami! Èn is most tèvedtem erre! Nekünk kisfiúnk van, lassan kèt èves lesz, ès most döntöttünk úgy a fèrjemmel, hogy eljött az idő a kistesò èrkezèsère. Örülnènk a vegyes párosnak, ìgy valòszìnüleg megpròbálkozunk majd a Czeizel fèle praktikákkal.
 
 


Szia! Mi is megprobalunk mindent amit be lehet vetni, Lúgositás, peteérés, még a kinai naptár is fiút jósol meg elvileg a holdállás is nekem kedvez:), de olvasgatva ezt a topikot nem sok embernek jött be, de ha van ráesély hát probáljuk meg, legfeljeb lesz mégegy kislányunk:)).
 


Nekünk a kisfiúnk úgy jött össze, hogy pont a pè napján voltunk együtt. Igazából akkor mèg kicsit sem jártam utána semminek, szòval ezen túl semmi mást nem tettünk az ügy èrdekèben. :lol: Első babánál egyèbkènt is mindegy, hogy lány vagy fiú jön-e, csak jöjjön. Valahogy nekem bonyolultabbnak tűnik a kislány baba összehozása. :oops: :lol:
 
 


Nálunk a kislány ugy lett hogy pé előtt voltunk együtt 2 nappal, meg ha jól meggondolom pé napján is.
 


@indimami:


Szia és szaiasztok! Örülök, hogy megtaláltam egy olyan topicot, ami aktív, és még olyat is, aki hasonlóan kisfiút szeretne. 

Ami kérdésem lenne a lúgosítással kapcsolatban, hogy pontosan hogyan is.... sok helyen olvastam már, de mindenütt máshogyan írták le. Illetve még az is kérdésem lenne, hogy hogyan lehet az ovulációs teszten kívül pontosan megállapítani a pé-t?
 


@zsyzsy88:


hát czeizel modszere szerint 1 liter vizbe 1 evőkanál kanál szódabikarbóna, ezzel kell hüvelyöblitést csinálni

peteérést meg még hőmérőzéssel lehet belőni, de az csak utólag jelez

Mi már tul vagyunk az e havi probálkzáson majd beszámolok milyen eredménnyel:)
 


@indimami:


Köszönöm szépen. :) Bocsánat, hogy nem írtam hamarabb. 

Vannak már eredmények? :)
 


Na hát eredmény sajnos nincs, ez a hónap nem sikerült, de most már szinte biztos hogy addig vártunk mig végül lecsusztuk a peteérést. Ugyanis amikor pozitiv volt az lh tesztem utána másnap voltunk együtt de csak késő este és mire szegény himivarsejtek odaértek valószinű a petesejt már nem volt:(.
 


@indimami:


Szia! Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön :) Mikor lesz a legközelebbi "éles helyzet"? :)


Mi még nem próbálkozhatunk, mert az esküvő csak júliusban lesz, valamint 2 évig nagyon súlyos gerincsérvem volt (van?). Egy éve meg akartak operálni, de végül a doki azt mondta, hogyha megoperálnak, akkor biztosan nem szülhetek természetesen, csak császárral. Azt is mondta, hogy ha terhességig nem tűnik el a sérv, akkor sem. És akkor maga a terhesség is elég fájdalmas lenne. Így nekem most főleg azon is dolgoznom kell, hogy eltűnjön a sérv. Azt hiszem, már a tünetek eltűntek, nyáron lesz  megint egy vizsgálat, és akkor ősztől mindent bele. :) Addig pedig csinálom a gyógytornát, minden nap :)

Van itt valaki, akinek hasonló problémái voltak?

 


@zsyzsy88:


A következő éles helyzet kb 2 hét mulva, remélem akkor összejön.
 


@indimami:


Drukkolok! :)
 


Sziasztok valaki tudna segiteni jonas naptart csinalni ugy hogy mutassa a riziko faktort is ?
27emo
Rmania
 
 


@jutika81:

Sziasztok!

Már biztos kiderült a Babád neme. :)) A tesztjeidet visszanézve szerintem Kislányotok van! Igazam van??? Légyszi, ha jársz erre, írd meg.


 
 


Mi egyébként szeretnénk egy Kisfiút a Kislányunk mellé. Most érezzük úgy, hogy a lassan 2 éves Leányzónknak jó lenne egy tesó.
Szívesen várom azok jelentkezését akik hasonló helyzetben vannak és kissrácot szeretnének.
Remélem él még ez a topic.
Szétnéztem a többi topicban is, de mindenhol a "kislány babák-ra" vágyók vannak többségben, így azt sem tudom, hová írjak.
Eddig ez volt ez 1. éles próbálkozós hónapunk, amiről szépen le is csúsztunk.
LH-teszttel néztem a PÉ.-t és a Ciklus.hu naptár alapján. (Persze a kettő nem ugyanarra a napra tette az ovulációt. )
Utána olvasgattam a Jónásos és a Kínai naptáras dolgoknak, de bevallom nem igazán hiszek ilyenekben. A Holdállást azt sem tudom, hogy kell értelmezni..........valami Lányos-Fiús jegy, vagy mi a szösz....
Mindenesetre PÉ. 08.10-én volt, (08.09-én erős, egyforma dupla csíkos teszt) az együttlét pedig 12-én hajnalban.

Remélem a következő hónapunk sikeres lesz.

Gyertek és írjatok!!!! Vagy senki nincs aki KISFIÚT szeretne
 
 


Sziasztok! Van itt valaki, aki most próbálkozik kislány babát összehozni?
 


@kangooooo:


Szia! Igen! :)

 
 


@blubox
Szia! Örülök, hogy nem vagyok egyedül. 

Mióta próbálkoztok? Első baba lenne?

Nekem már van két kislányom, harmadszorra is kislányra vágyom, bár lehet, hogy azzal is be kell majd érjem, hogy egyáltalán legyen 3. baba nem től függetlenül... 
Mi már túl vagyunk 2 sikertelen hónapon.  A már meglévő lánykáim 2. illetve 1. próbálkozós hónapban összejöttek...Túl szép lett volna, ha a 3. is ilyen könnyen jön 
 


Sziasztok! 1 év telt el mióta írtam ide. Kisfiú babára "hajtottunk", így Lh teszttel, hőmérőzéssel figyeltem az ovulációmat. Néztem a kínai naptárt, de az egyik lányt a másik pedig fiút mutatott. A Jónás naptárról meg annyit, hogy az sem garantálta a baba nemét, mivel a Jónás napom pont egybe esett a rendes peteérésemmel és olvasataim szerint az pont nem jó a baba neme "megtervezéséhez." A Hold állás szintén 0 volt, mivel 3 egymást követő napon voltunk együtt.
A lényeg, hogy ez mind kamu, ahány ilyen annyi féle baba nem.

Egyedül a Czeizel féle számításban hiszek, mármint hogy ovuhoz képest mikor történik az együttlét, na meg nem utolsósorban a Jóistenben.
Most ovulációkor és előtte 1, ill.2 nappal is együtt voltunk a férjemmel és örömmel jelentem be nektek, hogy pár nap múlva itt a Kisfiúnk.

Mindenkinek sok sikert kívánok és azért ne felejtsük el, bármennyire is vágyunk egy adott nemű babára, a legfontosabb mégiscsak az egészsége!

Ja, még valami, férjem teljesen beleélte magát már az elején abba, hogy neki ismét egy kicsi lánya lesz.....és hogy mennyire jó lesz 2 lányos apának lennie.
Ezek után nagyon úgy tűnik én "terveztem túl" ezt a baba neme dolgot.
 
 


Jár most erre lányos próbálkozó? Él még a Praktikák kislányhoz zárt csoport? Múlt héten jelentkeztem, de azóta se kaptam választ. :-(
 


Kangooooo! Ha jársz még erre, megkérdezhetem hogyan próbálkoztok? Az első két lánynál vetettetek be valamilyen praktikát? Nekem 2 fiam van, kislánnyal próbálkoztunk. Köszi, ha válaszolsz!
 


Sziasztok. Van itt még valaki?
 


@maja33:


Szia! Gratulálok nektek! :) Csak most olvasom az üzenetet. MI ebben a hónapban kezdjük el a bevetést. :) Mi is kisfiúra hajtunk, és Czeizel tanácsait követjük :)
 


@zsyzsy88:
Szia! Mi is kisfiúra hajtunk, 2 lány után. De mi a következő hónapban kezdjük a bevetést. Én most ebben a hónapban kezdtem el a tesztelést.
 


Sziasztok! Sikerült!!!!! Két fiú után most kislányunk lesz!!!! A módszer nálunk (is) működött! :-)
 


@kisspepi:


Gratulákok! :) Mikorra érkezik? :)
 


@hugacsaka:


Szia! Nekünk is elterelődött a mostani ciklusra, mert az október elejit lekéstük. :) 

A teszt szerint hamarabb volt, mint a vezetett naptáram szerint. Hamarabb is éreztem a kis félidős fájdalmat, azaz az ovulációs fájdalmat. Az a kis szúrás. Ezért már lekéstük, de olyan kb 2-3 hét múlva akkor élesben megy. :) 

Kicsit izgulok miatta. Te?

Amúgy olyan jó, hogy van ez a csoport, és meg lehet beszélni :)
 


@zsyzsy88:
Szia! :-)

De örülök, hogy végre újra aktív a topik. Neked hányadik gyerkőc lesz, ha összejön?

Akkor drukkolok, hogy összejöjjön 2-3 hét múlva. ;-)
Én most még nem izgulok, nálunk majd november végén megy élesben, akkor nagyon fogok.
Még csak most, október elején teszteltem először, ki kell tapasztalom ezt az lh tesztelést. Október vége-november elején pont beleesik mégegy peteérés. Azt még rászánom a próbára, mert a mostani nem volt valami meggyőző. Te mióta tesztelsz? Tudsz segíteni értelmezni, ha leírom milyen volt az enyém?

Szóval nekem mindig 27 és 28 naposak a ciklusaim. A ciklus.hu a 14.napot jelölte az ovuláció napjának. Már a 10.naptól elkezdtem a tesztelést.
Ezek lettek az eredmények:

10.nap: egyértelmű negatív (controlcsík erős vonal, tesztcsík semmi, de még egy halvány csík sem, full fehér)
11.nap: ugyanaz
12.nap: ugyanaz
13.nap: ugyanaz
14.nap (ami a számított ovu lett volna): szintén ugyanaz
15.nap: ugyanaz
16.nap: szúrkálás (ovus fájdalom), tojásfehérje állagú, de nem áttetsző folyás, nyák. A teszt viszont controlcsík:sötét, tesztcsík:színben ugyanolyan erős, mint a controlcsík, de vékonyabb.
17.nap: görcsölés, a folyás(nyák) megint tojásfehérje állagú és már áttetsző. Az lh teszt ugyanaz, mint az előző nap. Controlcsík:sötét vonal, tesztcsík:ugyanolyan sötét, de vékonyabb vonal.
18.nap: semmi szúrkálás vagy görcsölés, a folyás már nem tojásfehérje szerű, hanem vízszerű. Az lh teszt pedig egyértelmű negatív. Controlcsík:sötét, tesztcsík:semmi vonal, full fehér.
19.nap:ugyanaz

Akkor elvileg a 17.napon volt ovuláció? A tünetek stimmelnek, de az lh teszt szerint viszont csak akkor van, ha a tesztcsík erősebb vagy ugyanolyan erős, mint a controlcsík. Nálam csak színben volt ugyanolyan erős, vastagságban nem.
Viszont ha a 100% negatív tesztekhez viszonyítom, amiken full fehér volt a tesztcsík...
Akkor mégiscsak lehetett ovu, nem?

Ezer bocsánat, hogy ilyen hosszú lett.
:-D
 


@hugacsaka:


A 16.  napon érezted a "szurkálást"? A 17-en nem? Akkor igen, a 17. nap volt az ovu, illetve ez negem is megzavar, hogy a tűszőrepedést követően akkor most mennyi idővel lesz érett a pete. A szurkálást már kb másfél éve figyelem, a teszteket is olyan éve kezdtem el. A teszt elvileg olyan, de ez is márkátó függ, hogy a legerősebb pozitív után 24-36 óra a PÉ, és magán a PÉ napján már negatívat vagy gyengébbet mutat. Érdemes a clearblue-t venni, szerintem azt könnyebb használni. 

Nekünk első lesz, és ahogy a férjem mondja: annyira akaratos és uralkodó vagyok, hogy a gyerek nem mer majd nem megfoganni akkor, amikor én akarom.  Viccet félretéve, sajnos ilyen vagyok, mindig tökéletes kell tökéletes időpontban. Ha lesz baba, remélem nem üt rám, mert akkor már ketten leszünk egy csárdában :) 

Örülök, hogy feléledt a topic!! :)
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?