Új privát üzeneted érkezett!

@boldogbaba:


Szia

Szeretnék veled erről beszélni mi abszolut komoly pár vagyunk sajnos többször illetve pontosan 2 béranya átvert nagyon csúnyán és én szeretnék egy komoly megbizható anyukát aki vállalná ezt az egészet velünk.

ha tudunk beszélni vagy találkozni személyesen az lenne alegjobb

Üdv Vivien


Sziasztok!

Fogalmam sincs, hogy él-e még a topic? Teszek egy próbát!
Tegnap kaptam a lesújtó hírt, hogy nagy valószínűséggel nem tudok kihordani egy terhességet. Szervi probléma miatt a vetélés, ill. a koraszülés kockázata rendkívül magas. Volt is már vetélésem, Kislányunkat pedig 27 hetes magzatként veszítettünk el. Csak 4 napig élt.
Próbálkoztunk már az örökbefogadással is, de annak is szomorú vége lett. Hallottuk, hogy Csehországban a béranyaságot nem tiltja a törvény, s vannak olyan intézetek, ahol el is végzik a megfelelő vizsgálatokat, ill. beavatkozásokat. Sajnos dajkaanyaságra nincs lehetőségünk, mert családjainkban nincs erre megfelelő személy.
Keresünk hát olyan Hölgyet, aki vállalná a béranyaságot, s megszülné Gyermekünket. Sok megpróbáltatáson túl vagyunk már, sok tapasztalattal, ezért kizárólag olyan Hölgyet keresünk, aki valóban készen áll erre a rendkívüli feladatra mind lélekben, mind pedig fizikálisan!
Bár furcsa a helyzet, s teljesen idegenektől várom a jelentkezést, mi komolyan gondoljuk! Ha Te is, kérlek jelentkezz!


Szia hallottam hogy 2 béranya is át vert. Én nem tenném. Terhes vagyok. És inkább valakinek olyannak adnám oda, mint hogy az állam vigye el. Találozhatnánk személyesen. De még a héten ha lehetséges.
 

 
 

Szia hallottam hogy 2 béranya is át vert. Én nem tenném. Terhes vagyok. És inkább valakinek olyannak adnám oda, mint hogy az állam vigye el. Találozhatnánk személyesen. De még a héten ha lehetséges.
 


Aki írt hogy veük is felvéteném kapcsolatot az írjon emailt knollvioletta92@gmail.com címre s ott megbeszéljük
 


Sziasztok a telőm nem enged üzit írni. Egyszer sikerült de akkor is rosszul írta a telszámot. Ha érdekel hivjatok. 06209723382
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron
X
EZT MÁR OLVASTAD?