3+1 Különleges társasjáték - Tuti tippek karácsonyra

Ha hasznos és mégis izgalmas ajándékot keresel, a társasjáték a nyerő! És válassz azok közül, amelyek az egész országban sikert arattak: az Ország játéka versenyben! Ezekből néhányat kiválasztottunk, és a gyerekekkel le mi is teszteltünk. Szerintünk ezek a legjobbak: (x)

1., Társasjáték ovisokkal-alsósokkal: Zingo

 
Abszolút nyerő: nincsenek bonyolult játékszabályok, pörgős játék, mert egy menetet már néhány perc alatt le lehet játszani, és a versenyhez már két játékos is elég.
Gyorsasági verseny, memóriajáték, koncentrációfejlesztés - ez a Zingo lényege. Már az ovisok is tudnak játszani vele, ők a képeket felismerve keresnek párokat, a nagyobbaknak a képek alá írt szavak is segítenek. A feladat egyszerű: a gyors adagolóból előbukkanó műanyaglapocskákat kell a saját táblánk rajzaival összepárosítani. Vigyázat! Ez a játék, ahol a gyerekek úgy győzelmeskednek a felnőttek felett, hogy nem hagyják őket nyerni! Remek szórakozás akkor is, ha többen játsszák, akár a nagyszülők kontra unokák párharcban is!
 
image.png

2., A játéktábla a saját szobád: Szabadulószoba junior

 
Sokan szeretik a szülinapi zsúrt egy szabadulószoba-játékhelyszínen tölteni: nem véletlenül. Barátokkal, jó társaságban vagy, csapatban, együttműködve kell dolgozni, ügyességgel és furfanggal kell megfejteni a talányos feladványokat ahhoz, hogy kiszabaduljunk a szobából. A Szabadulószoba junior társasjáték ezt a helyzetet kelti életre otthon: egy visszaszámláló azt is pontosan mutatja, mikor futsz ki az időből... Ha nem a hagyományos dobókockás, de pörgős, izgalmas játékot keresel, legyen ez a te választásod!
 
image.png

3., Valós történelmi díszletek között: Mátyás társasjáték

 
A Mátyás egy különleges társasjáték, ahol nem egymás ellen versenyeznek a játékosok, hanem épp ellenkezőleg, egymást segítve, összefogva juthatnak csak el a célig. A játék története valós történelmi eseményeken alapszik. 1458-ban királlyá választják Mátyást, ám ez addig nem lehet hivatalos, míg a Szent Koronával meg nem koronázzák őt. Ez viszont nem könnyű, ugyanis a korona a Habsburgoknál van, hiszen ellopták még 1440-ben, azóta pedig Bécsben őrzik. A cél, hogy együtt képesek legyünk egy erős Magyarországot felépíteni. Így visszavásárolhatjuk a koronát, és Mátyás hivatalosan is Magyarország királyává válhat.  
 
image.png
 

+ 1: Nem kommunikálhattok közben - semmilyen módon:  The Mind

 
A The Mind nem pusztán egy játék, hanem a csapatélmény új dimenziója! A feladatot együtt kell megoldanotok, méghozzá úgy, hogy nem kommunikálhattok egymással - semmilyen módon. Lehetetlennek tűnik? Nem az! Hangolódjatok egymásra, használjátok a megérzéseiteket, és ha sikerül az összes szintet teljesíteni, utolérhetetlen élményben lesz részetek!  
image.png
2018. december 03.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó