Libero Up&Go bugyipelenka - Tesztelve! Egy 12 hónapos baba anyukája írta meg első benyomásait az új pelenkáról! (x)

A bugyipelenkának megvan a maga funkciója, helye és ideje a baba életében. Az az anyuka, aki egyszer már rákapott a bugyipelenka használatára, le sem tud szokni róla. Ezúttal egy 12 hónapos baba anyukája írta meg legelső tapasztalatait az általuk most először kipróbált termékről. 

Kisfiam nemrég múlt el 1 éves, egyelőre főképpen még csak négykézláb közlekedik. Időnként már fel-feláll, és a bútorba kapaszkodva próbálkozik a járással. Azt gondoltam, hogy már itt  az ideje kipróbálni a bugyipelenkát, hiszen lassan ő is a komoly totyogók táborát erősíti.

Libero Up&Go bugyipelenka - Tesztelve! Egy 12 hónapos baba anyukája írta meg első benyomásait az új pelenkáról!

A Libero Up&Go hivatalos oldalán a járni tanuló babák anyukái rendelhetnek pelenkát kipróbálási céllal (végtelenül egyszerű regisztrálni, érdemes bárkinek kipróbálnia). Nagyon jó ötletnek tartom, hogy nem kell egyből megvennem egy egész csomagot, hanem ingyen tesztelhetem a terméket .

„Végre nem kellett a tépőzárral bajlódnom a pörgő-forgó babánál”
Azzal kell kezdenem, hogy a hagyományos pelenkákhoz képest az első és legszembeötlőbb eltérés számomra az volt, hogy ennél a bugyipelenkánál nem kellett a tépőzárral bajlódnom.
Ezt a pelenkát tényleg úgy kell feladni a babura, mint egy kisbugyit!

A Libero Up&Go pelenka másik előnye a hagyományos pelushoz képest, hogy a pocakrésznél hihetetlenül puha a kiképzése, nagyon rugalmas, kényelmesen gumírozott, amire nem is  számítottam. Ez a könnyű gumírozás a reklámokból és a képekből nem   derül ki,csak akkor érzékeltem , amikor először kézbe fogtam a terméket.

Az én babucim egy kiadós ebéd után olyan, mint egy igazi kis Döbrögi, a pocakja ilyenkor olyan nagyra kerekedik, ezért a megszokott, hagyományos pelusokat egy picit ki kell engednem, hogy ne szorítsa a pocakját. Ez a bugyipelenka ellenben szépen tágult, egyáltalán nem zavarta a baba jóllakott hasát.

Külön tetszett még, hogy a peluson belül nincs semmilyen fülecske, záróka, ami felgyűrődhet, elcsúszhat, vagy zavarhatja a babát, irritálhatja a finom bőrét. Praktikusnak találtam,, hogy a pelenka hátulján lévő ragasztószalaggal könnyen össze lehet zárni a pelust, így nem folyik ki semmi, amikor a szemetesben landol.


„A bugyipelenka egy kényelmes átmenet a pelenka és a kisbugyi között”
A második pelenkánkat éjszakára próbáltuk ki, ami szintén jól teljesített, nem csak a pelenkatartalom biztos felfogásában, hanem úgy láttam, a babukámnak is kényelmesebbnek tűnt az éjszakai alváshoz a puhább, rugalmasabb gumírozás miatt.

Összességében meg kell állapítanom, hogy a bugyipelenka egy praktikus, kényelmes és sok oldalú megoldás, mert jó átmenet a pelenka és a kisbugyi között, illetve még azt is, hogy kisfiamnál a pelenkaváltására még egy-két hónapot várni fogok , mivel a bugyipelenkák cseréje álló helyzetben a legegyszerűbb. 

. , 2017. november 23.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó