#baba#anya

Gyalázkodva kifogásolta egy utas a repülőn, hogy mellé ültettek egy anyát a babájával

Az anyuka jegye eredetileg máshova szólt, a légiutas kísérő ajánlott fel neki egy másik helyet, hogy kényelmesebben elférjen a másféléves gyerekével. Ez azonban nem tetszett minden utasnak.

A napokban kapta fel a Reddit azt a történetet, ami egy eseménytelen repülőútnak indult - bár babával repülni sohasem eseménytelen -, de végül hangos elégedetlenkedés töltötte meg az utasteret.

Az, amikor az eredetinél jobb, kényelmesebb helyet kapunk a légitársaságtól jó élmény - legalábbis a legtöbb esetben. Az a 31 éves édesanya ezt nem tudja elmondani, aki ugyan átülhetett egy jobb helyre a babájával, mégsem tudta azt élvezni az út jelentős részében.

Az anyának az egyik légiutas kísérő ajánlott fel egy másik helyet, ami szellősebb, kényelmesebb volt, mint ahová eredetileg szólt a jegye. A légitársaságoknál ez nem egyedi eset: ha van lehetőség rá, igyekeznek a lehető legkényelmesebb utazást biztosítani a kisgyerekes szülőknek. A stewardess segített az anyának átpakolni a dolgait, és elmagyarázta a helyzetet annak az utasnak, akinek a sorába átültette a nőt. Az anya és a baba egyetlen helyet foglaltak el, ugyanis a gyerek végig az ölében ült, a plusz ülés, ami közte és a másik utas között volt csak extra hely volt, hogy kevésbé érezze magát zsúfoltan az anya.

Az átköltözés azonban nem ment zökkenőmentesen, ugyanis az az utas, aki addig egyedül ült, kifogásolta, hogy odaültetik az anyát. Elmondta a stewardessnek, hogy direkt azért vett abba a sorba jegyet, mert látta az online foglaláskor, hogy senki nem ül az adott sorban, így azt gondolta, tud majd aludni. De az utastársával és a babájával mindezt lehetetlennek tartotta.

A légiutas kísérő próbálta csillapítani a feldúlt utast, de nem sok sikerrel. Az út jelentős részében rosszalló tekintetek közepette olyanokat mondott az anyának, hogy ellehetetleníti az alvását, rémálom az egész út, és szégyellhetné magát, hogy a zajt (ami ez esetben a gyereksírást jelentette) rákényszeríti a többi utasra – habár a posztoló szerint a fia csak egyszer sírt az egész út alatt.

Mivel az anya saját bevallása szerint nem tudja jól kezelni a konfrontációkat - vagy sír, vagy automatikusan bocsánatot kér, bármi is történt -, azt választotta, hogy inkább meg sem szólalt, nem reagált. A hallgatása még jobban feldühítette az egyébként is frusztrált utast, de végül mégis abbahagyta az elégedetlenkedést.

Habár az anyának nem ez volt élete legjobb utazása, elmondása szerint nem bánta, hogy átültették, mert így jobban elfért a gyerekével, és kényelmesebben utazhatott.

Babanet, 2024. május 27.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?