Címke Gyerek

5 különleges apró ajándék az adventi naptárba cukorka és csoki helyett: ezeket imádni fogják a gyerekek

Nemcsak csokikat, hanem különböző ötletes ajándékokat is elrejthetsz az adventi naptár ablakaiba - olvasható a femina.hu oldalán. »

Miért halogatják a gyerekek a lefekvést?

Sok gyermek harcol a lefekvés ellen. “Csak még egy mesét.”, “Csak még egy kicsit játszok.” – biztos hallottátok már ezeket, vagy ezekhez hasonló mondatokat. Vajon mi ennek az oka, miért halogatják a gyerekek a lefekvést, és mit... »

Milyen játékot vegyek a gyermekemnek?

Fontos a közös játék, legfőképpen a szülővel való minőségi idő eltöltése, hiszen ez a gyermek nyelve, egyik legfontosabb kifejezési eszköze. Arra biztatok minden szülőt, hogy üljünk le a gyermekünkkel, játsszunk együtt... »

Tápai Szabina megható sorokkal köszöntötte fel kislányát

Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke, Milla négyéves lett. Ez alkalomból Szabina megható sorokkal köszöntötte fel kislányát. »

A gyermekjogok ne csak puszta szavak legyenek, váljanak valósággá!

Az ENSZ Gyermekjogi Egyezményét 1989. november 20-án fogadták el, azóta tekintjük ezt a napot a gyermekjogok világnapjának. Több, mint három évtizede szükségszerű volt pontokba szedni a gyermekeket megillető bánásmódot. A... »

Miért szeretik a kisgyermekek az ismétlést?

A gyerekek szeretik ismételni a dolgokat – felteszik ugyanazt a kérdést újra és újra, vagy mindig ugyanazt a mesét kérik lefekvés előtt, vagy újra és újra ugyanazt a játékot veszik elő. De vajon mi ennek az oka? »

3 tipp, hogy elkerüld az étkezés közbeni küzdelmeket a válogatósoddal

Vannak olyan gyerekek, akik mindent megesznek és vannak olyanok, akik nagyon válogatósak. De mégis mit tegyek, hogyan vegyem rá a válogatósomat az evésre? »

Tízemeletnyi zuhanást élt túl egy egyéves kislány Moszkvában

Túlélte a tízemeletnyi zuhanást egy egyéves kislány, akit a saját anyja dobott ki az ablakon Moszkvában - közölte az orosz főváros ügyészi hivatala a Telegramon. »

A szülőknek van kedvenc gyereke, csak erről nem szívesen beszélünk - Így kerülhető el a lelki sérülés

A kedvenc gyerek fogalma nem biztos, hogy azt jelenti, amit elsőre gondolunk - olvasható a femina.hu oldalán. »

Rövidfilm az örökbefogadási eljárás menetéről

Az örökbefogadás folyamata bonyolult, hiszen a szülőjelölteknek számos kritériumnak kell megfelelniük.  »

7 ok, amiért a novemberi babák különlegesek

Minden baba különleges attól függetlenül, hogy melyik hónapban születik, hiszen csak egy van belőlük, de minden hónapnak megvan a maga varázsa. Mitől olyan különlegesek a novemberi babák? »

Kulcsár Edináék elárulták születendő babájuk nemét

Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M babaváró buli keretében elárulták a nyilvánosságnak, hogy fiuk vagy lányuk lesz-e. »

Hogyan védjük meg a gyerekeket a közösségi média manipulációjával szemben?

A közösségi média által agyunknak közvetített impulzusok még sokkal veszélyesebbek lehetnek, mint maguk a gyerekeket elérő tartalmak. A megelőzés alapja ugyanakkor a tiltás helyett az edukációban rejlik. »

Ezért lett vegetáriánus Ördög Nóra kislánya

Ördög Nóra és Nánási Pál videóban beszéltek arról, hogy miért lett vegetáriánus a 9 éves kislányuk. »

Nádai Anikó megmutatta három hónapos kisfiát

A büszke édesanya az Instagram-oldalán mutatta meg Alexet.  »

Hol beszélnek eszterül, és mi az a kocsimata? Gyerekszáj újratöltve

Akinek a családjában van kisgyermek, az biztosan legalább egyszer már tapasztalta, milyen az, amikor a gyerekek olyat mondanak, ami akkor is jobb kedvre derít minket, ha nem indult a legfényesebben a napunk - olvasható a... »

A gyerekek nincsenek felkészülve a rájuk zúduló információtömeg feldolgozására

A különböző médiatartalmak és közösségi felületek erőteljes hatást gyakorolnak a gyerekek személyiségfejlődésére. A rájuk zúduló információtömeg feldolgozására nincsenek felkészülve - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési... »

A kommentelők szerint életveszélyes helyzetbe kerültek Horváth Éva gyermekei

Horváth Éva jelenleg Balin él családjával. A napokban az Instagram-oldalán tett közzé egy videót, amely miatt sok követője megharagudott rá. »

„Hónapokig rettegett a gyerekem halloween után”: nem minden kicsinek viccesek a csontvázak

Sajnos a halloweenezés divatja az ovikba is begyűrűzött, pedig sok kicsi számára félelmetesek a szellemek, csontvázak és egyéb rémségek - olvasható a femina.hu oldalán. »

Baba a kisfiadnak, játék szerszám a kislányodnak? Miért ne?

Vajon miért gondoljuk, hogy léteznek fiús és lányos játékok – és mi történik, ha leszámolunk ezekkel a sztereotípiákkal? »

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 27 37 47 57   

X
EZT MÁR OLVASTAD?
X Karácsonyi könyvvásár