#baba#anya

Összetört egy 10 éves kisfiú szíve, mert magányosan ünnepelte a születésnapját – idegenek mentették meg a helyzetet

A kisfiú végtelenül elkeseredett, nem tudta, mi rosszat tett, amiért egy meghívott gyerek sem ment el a születésnapjára. Végül vadidegenek tették széppé a napját.

A kisfiú születésnapjára közel 40 embert hívtak meg a barátokkal és a rokonokkal együtt, de a nagy napon csak a szűk családi kör volt jelen, a gyerek vendégek nem mentek el. A kisfiú végtelenül elkeseredett, nem tudta, hogy mi rosszat tett, amiért senki nem ment el a születésnapjára. Az eset az anyukát is megviselte, aki a Redditen írta le a történetet.

„Meghívtuk a családtagokat és a barátokat, és a legtöbben vissza is igazolták, hogy jönnek. Örültünk, én rengeteg ételt készítettem, hogy biztosan elég legyen a 40 fős vendégségnek. A születésnap tematikáját a Bosszúállók című film adta: mindenhol, lufik, sütemények voltak, az egész kertet feldíszítettük – mindezt csak azért, hogy én és a férjem szűk családja legyünk jelen. Összesen 6 felnőtt volt ott. Egyetlen gyerek sem jött el, összetört a szívem.”

Az anyuka elmondása szerint a kisfiú folyamatosan azt nézte az ablakon keresztül, hogy mikor érkeznek a vendégei, de nem jött senki. Nagyon csalódott és letört volt, amiért nem tudott együtt ünnepelni a barátaival. Az anya piñatával, rengeteg játékkal is készült, amik érintetlenek maradtak.

A kisfiam nagyszerű gyerek, és egész évben alig várta a születésnapját. De mégis, mit mondjak neki akkor, amikor egyetlen gyerek sem jött el a születésnapjára?!

A poszt után a világ minden tájáról üdvözlő kártyákat és ajándékokat kezdtek küldeni fiának idegenek, hogy jobban érezze magát. Többen megosztották a saját tapasztalataikat az anyával, és biztosították róla, hogy nem ők az egyedüliek, akik így jártak.

Tudom, hogy ez csak egy születésnapi buli, de igyekszem mindent megtenni annak érdekében, hogy a fiamat boldognak lássam, így amikor valami hasonló történik, tehetetlennek érzem magam, és ez összetöri a szívem. De ti mindent megtettetek azért, hogy a fiamat boldognak láthassam. Talán nem is tudjátok, hogy mennyire különlegessé és emlékezetessé tettétek a fiam születésnapját a rengeteg képeslappal, üdvözlettel.

"A kisfiam annyira izgatott, hogy a világ minden tájáról kap üzeneteket, fantasztikus képregényeket és játékokat. A hangulata határozottan megváltozott, sokkal boldogabb, és ez minden bizonnyal felülírja a rosszul sikerült születésnapi buli emlékét. Én pedig egyszerűen nem tudom eléggé megköszönni azt, amit értem és a családomért tettetek.”

Babanet, 2024. június 21.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?