Címke Anya

Miért ne aggódj a nyilvános szoptatás miatt?

A szoptatás egy természetes dolog, azonban mégis sokan félnek a nyilvános szoptatástól, mások véleménye és a rájuk szegeződő tekintetek miatt. Miért ne aggódj a nyilvános szoptatás miatt? »

Tápai Szabina megható sorokkal köszöntötte fel kislányát

Tápai Szabina és Kucsera Gábor második gyermeke, Milla négyéves lett. Ez alkalomból Szabina megható sorokkal köszöntötte fel kislányát. »

Tízemeletnyi zuhanást élt túl egy egyéves kislány Moszkvában

Túlélte a tízemeletnyi zuhanást egy egyéves kislány, akit a saját anyja dobott ki az ablakon Moszkvában - közölte az orosz főváros ügyészi hivatala a Telegramon. »

Ritka pillanat: Dér Heni megmutatta a kisfiát

Dér Heni ritkán mutatja meg kisfia arcát, azonban most kivételt tett.  »

Honnan tudhatod, hogy készen állsz az anyaságra?

Honnan tudhatom, hogy készen állok az anyaságra? Ez talán a nők életének egyik legfontosabb kérdése. Az biztos, ha valaki készen áll az anyaságra, azt érezni fogja, és ezt az érzést nem lehet pontosan megfogalmazni. Azonban... »

Elkerülhetetlenek a házassági problémák a baba születése után?

Hosszú távon párkapcsolatot működtetni nem egyszerű feladat, főleg akkor nem, ha a párnak már nem csak egymásra kell figyelnie. Amikor megérkezik a gyerkőc családba, akkor az esetek többségében bizonyos gondok jelentkeznek a... »

Rácz-Gyuricza Dóra: "Kiállok magamért és a többi anyukáért"

Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra kislánya, Kamilla idén áprilisban született. Dóra azóta rendszeresen ír Instagram-oldalán az anyaságról. Legújabb posztjában olyan megjegyzéseket sorol fel, amelyekkel általában nők bántják meg... »

Miért vágatják rövidre a hajukat az anyák?

Világszerte sok anya dönt a drasztikus változás mellett egy hajvágással, miután anyává válik. Tény, hogy a rövid haj praktikus, vagány és jóval könnyebb kezelni, ám ha soha nem volt rövid hajad, soha nem is vágytál rá, csak... »

A legjobb alvópozíciók nagy pocakkal

A kismama teste és lelke sok pihenést és nyugalmat igényel. A fejlődő baba és az anyuka érdekében is fontos a megfelelő minőségű és mennyiségű alvás biztosítása. Azonban a terhesség ideje alatt problémát okozhat a kényelmes... »

Mi az a 4. trimeszter?

A terhesség köztudottan három trimeszterből áll, azonban létezik egy úgynevezett negyedik trimeszter. De mi is az a 4. trimeszter? »

Milyen érzés, ha anyaagyad van?

A nők agya megváltozik, amikor anyává válnak. De mégis hogyan? Milyen érzés, ha anyaagyad van? »

Vannak olyan ételek, amelyeket kerülni kell szoptatás közben?

Vannak olyan ételek, amelyeket a kismamáknak kerülniük kell a várandósság idején. Felmerül a kérdés, hogy vannak-e olyan ételek, amelyeket a szoptatás alatt kerülni kell? »

Kisbabád szeretetnyelve: hét jel, hogy szeret

Elképesztően szereted a babádat, de vajon ő is szeret téged? Persze, hogy szeret! Milyen jelei vannak annak, hogy a kisbabád szeret? »

Így változik meg az életed, amikor a babád kisgyermek lesz

Az idő nagyon gyorsan telik: az egyik percben még kisbabád van, a következőben pedig már kisgyermeked. De mégis miben változik meg az életed, amikor babád kisgyermek lesz?   »

Hasznos tanácsok a sikeres szoptatáshoz

A baba szoptatása nem megy mindig gond nélkül. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot, melyek jól jöhetnek ebben az időszakban. »

Mikor érdemes mellszívót használni?

Mikor igazán hasznos a mellszívó? Milyen típusai vannak? Miben érdemes tárolni az anyatejet? Mennyi ideig tárolható? Mikor javasolt szoptatási szakemberhez fordulni? Cikkünkben minden fontos kérdést megválaszolunk a témával... »

Segítség, szülök! Mit vigyek magammal a kórházba?

A felkészültség számomra mindig egy lelki stabilitást nyújtott bármilyen helyzetben. Legyen szó akár az egyszerű hétköznapoktól a legstresszesebb helyzetekig. »

Egy applikáció, amire minden anyának szüksége van

Érezted már magányosnak magad anyaként? Ha igen, akkor érdemes kipróbálnod az ingyenes Momz applikációt, melynek segítségével egyszerűen lehet ismerkedni környékbeli anyukákkal. »

Amikor az énidő egy szundikálás naponta

Olyan gyorsan történik: az egyik percben még kisbabád van, a következőben pedig már kisgyermeked. Tudni fogod, amikor a fiad vagy a lányod hivatalosan is átlépi a határt, és az életed örökre megváltozik. A dolgok nagyon, nagyon... »

Már a legelején kudarc

Nők egy csoportja - nővérek, egy szülésznő, a dúlám - dolgozott felettem, és próbálták rávenni a babát a szoptatásra. Küzdelmük a normális keretein belülinek tűnt: egy nyűgös, frissen szült csecsemő, aki még mindig csupa... »

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23   

X
EZT MÁR OLVASTAD?
X Karácsonyi könyvvásár