Cooky odavan kisfiáért: imádja fürdetni a kis Kevint

Mivel otthon csak franciául beszél vele, a kisfiú néhány éven belül tökéletesen beszél majd két nyelven.

A Borsnak adott interjút Cooky, amelyben beszél az apaság örömeiről. A beszélgetésből kiderül, hogy az eddig igencsak elfoglalt celeb - aki rádiózik, tévézik és még diszkóban is zenél - nem fog változtatni életmódján, mert kedvese, Debi határozottan azt kérte tőle, ne adjon fel semmit. Az apaságot azonban szeretné a maga teljességében megélni:

"A munkában én vagyok Cooky, a furcsán beszélő srác, de a privát életemben Christian vagyok, az apuka. Imádom fürdetni a kisfiam, ragaszkodom is hozzá, hogy én csinálhassam. Szeretem átélni még azt a pillanatot is, amikor sír."

Mivel párjával apás szülést szerettek volna, Cooky végig ott volt Debi mellett, akire, mint mondja, "rettentő büszke". A kis Kevin születését megkönnyezte, a pillanatot pedig, amikor először kezébe foghatta, soha nem felejti el. "7-kor folyt el a magzatvíz, 9 óra 50-kor már Debi mellkasán szuszogott, pár perc múlva pedig én is megfoghattam. El sem lehet magyarázni, hogy milyen érzés, amikor először fogtam a kezembe Kevint."

Cooky lelkesen besegít a baba körüli teendőkbe is, pelenkázni, fürdetni és öltöztetni is tud. Árgus szemekkel figyeli a kicsi minden rezdülését, és rögtön észre veszi, ha éhes. Franciaországban élő édesanyja is megérkezett már: február végéig marad Magyarországon, addig élvezheti az unokázást.

Cokky azt is elmondta, hogy

otthon csak franciául beszél, így Kevin nem csak magyarul, de franciául is tökéletesen beszél majd 4-5 éves korára.

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu 

2018. január 31.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

cooky

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?