Karjaiban halt meg 8 hónapos kislánya

Analee Gibney kislányának az agya a koponyáján kívül fejlődött ki - írja a Mirror. A nő karjaiban hunyt el a tündéri baba mintegy 8 hónapnyi kétségbeesett küzdelem után. A gyermeken utoljára augusztusban végeztek el egy műtétet, amely igaz, csak a tünetek enyhítésére szolgált és jól is sikerült, de október elején mégis angyallá vált.

 

“Szeptember 29-én kinyitotta a szemét, és egész hétvégén nyitva volt, pedig korábban nem sok ideig tartotta így. Akkor éreztem, valami meg fog változni. Ma már tudom, akkor elbúcsúzott tőlünk” - mondta a 24 éves édesanya a a lapnak. Október elsején légzési nehézségei támadtak és bár megpróbálták újraéleszteni, mire a mentők kiértek, már nem lehetett segíteni rajta.

Karjaiban halt meg 8 hónapos kislánya

“Hatalmas űrt hagyott maga mögött” - mondta Gibney, aki már eltemette a kislányát. A család sokaktól kapott támogatást arra, hogy Rose orvosi számláit ki tudják egyenlíteni, így most a megmaradt pénz sorsáról a családi kupaktanács hamarosan dönteni fog. Arra törekednek, hogy a lehető legjobb helyre kerüljön.

May Rose-nak agysérve volt, amely egy fejlődési rendellenesség. A betegség neve latinul encephalokele. Azért következik be, mert a koponyacsontok elcsontosodása nem történik meg a megszokott módon, nyílás marad, az agyrész pedig, burokkal borítva, kitüremkedik - írja a Napidoktor.

A cikk forrása: borsonline.hu

2017. október 10.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?