Sikított a szülő nő a férjének, aki aztán elkapta a babát a kórház folyosóján - hihetetlen fotók

A fotók hatására a fél világnak könnybe lábadt a szeme. Csodálatos képek.

Maxwell Hogan úgy látszik, nagyon sietett világra jönni, mert alig 25 perccel azután, hogy édesanyjának, Jesnek elfolyt a magzatvize, ő már ott volt a karjában, anélkül, hogy beértek volna a szülőszobába. A rendkívüli gyorsasággal lezajló események

azért érhettek boldog véget, mert az apa, Travis, remekül játszotta az „elkapó” szerepét és a folyosóra érkezők is mind lelkesen segédkeztek.

Szerencsére éppen a helyszínen tartózkodott egy ismert helyi fotós, Tammy Karin, aki megörökítette ezt a csodálatos jelenetet és fel is tette a internetre a képeket, hogy megmutassa: milyen gyönyörű dolog egy gyermek születése, még akkor is, ha a dolgok nem egészen úgy zajlanak, ahogy eltervezték.

„Ez volt a legőrültebb szülésem, de a legtökéletesebb is” – mondta boldogan Jes Hogan, akinek Maxwell az első fia, öt lány után.

Az eset még tavaly júliusban történt. Jesnek a szülés előtt néhány nappal már voltak erősebb méhösszehúzódásai, de nem törődött velük. Aztán július 24-én az anya egy nagyon erős fájdalomra ébredt és elfolyt a magzatvize. Bár férje autóversenyzőket megszégyenítve, piros lámpákon át száguldott a kórházba, éppen csak átjutottak két automata beléptetőn - idézte fel a történetet a Mirror.

„Akkor azt éreztem, hogy már itt van, és gyorsan lehúztam a bugyimat, mert éreztem, hogy testem nyomja kifelé a babát. Éreztem a fejét a kezemmel. Akkor odakiáltottam a férjemnek: Travis, kapd el! Ő pedig habozás nélkül cselekedett” – emlékezett vissza Jes.

Maxwell végül 2, 92 kilogrammal látta meg a napvilágot.

 

A képeket kiváló minőségben a BuzzFeeden tudod megnézni.

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

2018. február 09.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?