Czippán Anett olyan szoptatós képet posztolt, ami szerinte sokakat felháboríthat

Úgy döntött, megmutatja, milyen is a valóságban a szoptatós anyák sorsa.

Czippán Anett, a TV2 műsorvezetőnője állítása szerint megelégelte az interneten terjedő idealizált képeket, és

úgy döntött, megmutatja milyen is valójában a szoptatós anyák élete.

Ezért aztán megosztott egy képet a Facebookon és az Instagramon, amivel bár sokakat megbotránkoztathat, szerinte csak az igazságot mutatja meg vele.

A kép alá a következő szöveget írta:

"Tartsatok ki csajok! Ha a szoptatásról olvasunk, valahogy mindig olyan csodálatos képeket láthatunk illusztrációként. Ahol a baba és a mama elképesztő harmóniában van. Meghittség és szeretet árad ezekből a fotókból. Arról olvasunk, azt halljuk, hogy ez fantasztikus dolog. Fontos az anyatej, no meg az a földöntúli kapcsolat, ami ilyenkor egy édesanya és gyermeke között kialakul. Így is készülünk rá.

Nos, én megtapasztaltam, hogy sajnos a valóságban sokaknál másképp alakul. Szúró, égető fájdalom, sebek és mellgyulladások. Amelyekről nyíltan sose beszélünk.

Én úgy döntöttem, posztolok egy valós képet, ami lehet, hogy sokak szemében visszatetszést kelt, de ha kell, elsőként felvállalom, hogy bizony a szoptatás őrületesen fáj.

Ez ilyen, nincs mit tenni, ki kell tartani. Nehéz az etetés, de mindent megteszek, hogy anyatejjel tápláljam a gyermekem, akármit kibírok, mert szeretném én is átélni a csodát, amiről sok anya mesél."

És íme az emlegetett kép:

 

Címkép: Instagram

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu 

2018. január 09.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó