„Elképesztő érzés volt” - Istenes Bence megkönnyezte egyik legszebb pillanatát apaként

A műsorvezető nagyon megható történetet mesélt el fiairól, amit ő sem bírt könnyek nélkül végignézni.

Istenes Bence már kétgyermekes apának mondhatja magát, és bár többször posztol fiairól képeket közösségi oldalain, rendszerint mindig csak hátulról láthatjuk a kis Nátánt és Ádint.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

 

Nemrég viszont a műsorvezető egy sejtelmes képet posztolt, amivel alaposan felcsigázta a rajongóit, ugyanis akár azt is jelentheti, hogy újabb gyerekkel bővül a családja.

Bence mindig is hangoztatta, hogy imád apa lenni, gyakran enged betekintést abba, milyen szülőként. Most élete egyik legmeghatóbb élményét mesélte el Instagram-oldalán. Egy teljesen hétköznapi szituációnak indult, de amit látott, azt nem bírta ki könnyek nélkül.

Istenes Bence nem bírta ki, hogy ne mesélje el azt a megható történetet, ami a minap történt vele és két fiával. Annyira meghatotta ugyanis, amit látott, hogy még meg is könnyezte.

"Apaként azért nagyon más az élet… Micsoda mélységek és magasságok, és mennyi tanulás, ráeszmélés, megértés. Ma megkönnyeztem egy szitut, muszáj elmesélnem és kívánom, hogy átéljétek… Ádinnal mentem Nátánért az oviba és még ott maradtunk picit az udvaron, hogy a Nátan befejezze a játékot a homokozóban. Egyszer csak egy nagyobb fiú (5-6 éves) odament az Ádinhoz és elkezdte rángatni meg ellökni… Nátán ahogy ezt meglátta, az ovi másik sarkából odarohant és a nála egy fejjel nagyobb gyerektől megvédte a tesóját… Elképesztő érzés volt, az egyik legszebb eddig apaként. Remélem mindig jó testvérek lesznek"

- írta posztjában a műsorvezető, amihez egy képet is csatolt, amin fiaival látható.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés,

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarország.hu

 

 

 

 
 
 

 

2020. január 11.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Babázz lazán! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó