Szinetár Dóra elégette a gyermeke betegségéről szóló papírt

A színésznő és Makranczi Zalán közös gyermekét születésénél Down-szindrómával diagnosztizálták.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán első közös gyermeke tavaly ősszel született. Benjaminról születése pillanatában derült csak ki, hogy down-szindrómás. A pár már akkor elárulta, hogy azért nem csináltatták meg az erre vonatkozó szűrést, mert abban az esetben sem merült volna fel bennük, hogy elvetetik a babát, ha ez még a várandósság idején kiderül.

A színésznő most a Nők Lapjának adott interjújában beszélt újra kisfia állapotáról.

"Olyan mint bármelyik baba, talán csak az a különbség, hogy "csíkszeme" van, mint Zorkának volt ennyi idősen"

- mondta Dóra, aki hozzátette, hogy hülyén érzi magát azért, mert bizonygatnia kell, hogy mennyire csodálatos gyermeke van.

A lapnak azt is elárulta, hogy Benjamin születésekor kaptak egy papírt, ami egy genetikai vizsgálat eredménye volt. Illetve egy másikat is, amelyben "gyakorlatilag fogyatékosnak nyilvánították emiatt."

"Zalánnal elégettük ezt a bizonyos papírt, mert rájöttünk, hogy ez az egyetlen dolog, ami arra utal, hogy a fiunkkal probléma van"

- nyilatkozta a színésznő.

Dóra továbbra is kitart amellett, hogy a kisfiuk nem beteg, hiszen fizikailag egészséges, mentálisan viszont, ahogy ő fogalmazott: tíz perc séta alatt a Körúton csak több kezén tudná megszámolni azokat az embereket, akiket nem lát mentálisan egészségesnek, miközben elvileg azok.

 

A cikk forrása: szeretlekmagyarorszag.hu

 

 

 

 

 

2018. július 26.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?