ÉDES TEHER VAGY TERHES GYÖNYÖR?

Terhes-e a nő, ha babát vár? Projekt-e a baba vagy áldás? Élhetünk-e egy új élőlénnyel a pocakunkban “normális” életet, vagy gyökerestől változtassuk meg az életünket, hogy megfeleljünk a társadalmi félreértéseknek, féligazságoknak, ijesztgetéseknek és babonáknak? Van-e egyáltalán alapja annak, hogy a babavárás egyre kórosabb állapotnak számít? Hogyan segítsük ezekben a hónapokban azt, hogy örömben, szeretetben gömbölyödjön az a pocak és ne szorongással tápláljuk magzatunkat…?

ÉDES TEHER VAGY TERHES GYÖNYÖR?

A várandósság nagy misztérium… megfogant a mag, és szárba szökik. A nő teste percről percre változtatja formáját, alakját, pillanatok alatt formálódik nemcsak a teste, hanem a lelke és az érzelmei egyaránt…

Egyik pillanatban a legboldogabb nő, a másikban zokogva üvölti bele félelmeit a párnába, amit a kívülállók nem annyira tudnak hova tenni.

Ráadásul a félidő körül, hamarabb vagy később is lehet, megmozdul valami ott benn, teste legmélyén és megváltozik minden, ami addig volt. Ez a perc után másként ragyog a Nap az égen és másképp kacsint a Hold, más a színe a Földnek és a szivárvány is szikrázóbb lesz.

A cikk további folytatásához kattints ide:

Dézsi Réka , 2017. június 14.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó