Drágám, változz az újévben!

Újévkor sokan mindenféle fogadalmakat tesznek, hogy mi mindenben fognak majd változtatni az életükön a következő 12 hónapban. Én erről már rég leszoktam, ismerem magam annyira, hogy úgysem fogom betartani az adott pillanatban legőszintébb fogadalmam sem. Ami számomra viszont meglepő, hogy egy felmérés szerint a nők egy része a párját is szeretné megváltoztatni.

Egy kozmetikai cég megbízásából ötszáz magyar nőt kérdeztek meg arról, mit változtatna meg párjával kapcsolatban. A magyar nők kívánságlistájának első három helyére a sport, a pihenés és az arcápolás került: a nők 50%-a egy jobban karbantartott férfitestnek örülne 2012-ben, 46% szerint partnerére ráférne valamivel több pihenés, 42% pedig úgy gondolja, hogy párjának többet kellene törődnie arcbőre ápolásával. A válaszadók 20%-a nyilatkozta azt, hogy örülne, ha partnere az újévben jobban ápolná körmeit, 25%-a pedig szeretné, ha a hajápolásra fordítana nagyobb figyelmet.

Mondjuk, érdekelne az is, hogy a megkérdezettek családi állapota milyen volt, van-e gyerekük vagy sem, illetve hogy milyen lehetőségek közül választhattak. Mert azt hiszem, a gyerekkel rendelkező nők egy része az arcápolásnál vagy a jól ápolt körmöknél fontosabbnak tartaná, ha párja több időt szentelne családjának, többet lenne együtt a gyerekekkel, jobban kivenné részét a ház körüli munkákból.

Ha volna rá lehetőség – és szükség -, Ti mit kérnétek a férjetektől-párotoktól, miben változtasson az új évben?

Babanet , 2012. január 03.
 
 
 

Babanet hozzászólások  
(5 hozzászólás) 

2012 01 04. 14:31
Kinek mi az ápoltság?Nem?
Akinek családja van,gyerekei(ráadásul kicsik),biztosan nem jár vörös nagy karmokkal,a szépen levágott,szépen rendbetett köröm is lehet esztétikus,kifejezetten szép.Festék nélkül is. A párja alakja.Na ez hülyeség.Van valakinek férje,felesége és arról ábrndozik,hogy izmos kocka hasú legyen.Az tény,100-ból 70 nő elhagyja magát egy idő után és rákeni a "szültem" kijelentésre.A férfiak is elhagyják magukat.Az én férjem,akármilyen szép nagy darab(nem fogyóztatom);akkor is szívesen megfőzöm neki a legjobbakat vagy amiket kér.Viszont én nem eszek,vigyzok magamra,hamár egyszer 3 gyerek után sikerült jóformát ölteni és 36-os méretet hordani.(Én rendkívüli módon hiú vagyok.)
→ válasz erre
2012 01 05. 11:26
Én is hiú vagyok, vigyázok az alakomra, 36-os ruhákat hordok, 2 gyerek után. Férjem kicsit mackós, ő folyton fogyózik, de valahogy nem igazán sikerül. :)
→ válasz erre
2012 01 08. 15:43
Ha valamiben változnia kellene a párunknak, szerintem marhaság megvárni ezzel egy ilyen "hivatalos" időpontot, akár még a gondolat szintjén is. Ha nem szólunk azonnal, csak várunk-várunk-duzzogunk, akkor fújhatjuk az áhított változást.
→ válasz erre
Összes hozzászólás (5) megtekintése »
Hozzászólás
Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X