Ikrek ikrek ölelésében - Az őszinte testvéri szeretet képekben

A hivatásos fotós, Juliet Cannici felesége; Nikki január 26-án hozta világra ikerlányaikat, Giát és Gemmát. Hihetetlen, de a párnak ez volt a második iker-áldása: a kis Nico és Siena idén áprilisban töltik a harmadik életévüket.

„Nico és Siena annyira izgatottan várták a kistestvéreik érkezését” – meséli apukájuk. „Hónapokon keresztül simogatták anyjuk növekvő hasát, gyakran oda is bújtak; beszéltek és énekeltek a pocaklakóknak. Most pedig, hogy a picik végre a világra jöttek, imádják ápolni, etetni őket – egyszerűen lenyűgöző, ahogy bánnak velük!”

Ikrek

A kis Gia és Gemma 2017. január 26-án születtek

Amikor a bébik 11 naposak voltak, Cannici úgy döntött, itt az idő, hogy együtt kapja lencsevégre mind a négy gyermekét! Felesége segítségével ruhákat kölcsönöztek a szomszédos gyerekruha boltból és egy ötletes otthoni fotóstúdiót rendeztek be.

„A terv az volt, hogy Nicot és Sienát beöltöztetjük a kölcsönzött ruhácskákba, és kattintok párat, de a gyerekek keresztül húzták a számításainkat. Borzasztóan unatkoztak és ez a képeken is meglátszott, nagyon csalódott voltam.” – meséli az apa.

Ikrek

Cannici első fotói nem az elképzelései szerint sikerültek…

Cannici – hogy oldja a hangulatot-, megszabadította első számú ikreit az „idegen” ruháktól, és hagyta, hadd játszanak egy picit. A játékszünet után visszaterelgette őket a home made stúdióba, hogy folytassák a fotózást, Nikki javaslatára egymás mellé fektették mind a négy gyerkőcöt.

„A nagyok azonnal feltalálták magukat; megfogták egymás kezét és óvó öleléssel karolták át a kicsiket. Hogy mosolyt csaljak az arcukra, arra kérte őket, hogy viselkedjenek viccesen, bohóckodjanak” – ekkor születetett ez a gyönyörű, naturális fotó.

Ikrek

Az idősebb testvérek egyetlen instrukciót kaptak; pucérkodhatnak ők is, csak élvezzék… Nézzétek, milyen szuper fotó született belőle!

A kép Cannini hivatalos facebook oldalán is megtekinthető, és a közönség több, mint ezer lájkkal díjazta.        

Nikki szerint ez a kép tökéletesen illusztrálja azt az erős köteléket, ami a testvéreket összeköti. ”Nico és Siena napjában többször is elismétlik, hogy mennyire szeretik a bébiket és hogy örökké vigyázni fognak rájuk. A férjemmel minden alkalommal rádöbbenünk, mennyire szerencsések vagyunk, hogy ennyire zökkenőmentesen működik a nagyobbak és a kicsik közötti kapcsolatteremtés.”

„Az életünkben bekövetkező változás; egy ikerpárról kettőre váltás, olyan szépen, gördülékenyen történt meg”

Ikrek

Cannini és felesége évekig áhítozott egy baba után

A pár 11 éve él házasságban, és Nico és Siena érkezése előtt évekig sikertelenül próbálkoztak lombikbébi programon keresztül. Máshogyan ugyan, de az újabb ikrekért is meg kellett küzdeniük, ezért igazán értékelni tudják gyermekeiket és azt remélik, hogy a képeken keresztül sikerül másokat is emlékeztetni arra, mekkora csoda a gyermekáldás!

További képekért görgess lejjebb vagy látogass el Cannini facebook oldalára, melyet a linkre kattintva érhetsz el: 

Ikrek

Ikrek

Ikrek

Ikrek

Ikrek

Forrás: Huffingtonpost

Plézer Panna , 2017. február 24.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Babázz lazán! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóNem születtél anyának! - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó