#baba#anya

Szakértő ápolás a kismamának és a babának is

A várandósság alatt nagy változáson megy át a női test. A hormonok fokozott aktiválása befolyásolja a bőr állapotát. A második trimeszterben jelennek meg általában a rózsaszín vagy lila striák a has, a mell és a comb környékén.

A Ziaja terhességi csík elleni krém stimulálja a kollagén és az elasztin termelését. Intenzíven világosítja és láthatóan csökkenti a striákat. Használata a terhesség 4. hónapjától ajánlott. Az ápoló olyan jótékony összetevőkből áll, mint a hidroxiprolin, az ázsiai gázló levélkivonata és a sheavaj. A termékben lévő hatóanyagok dózisa koncentrált és biztonságos. Ezért a kozmetikum úgy működik, mint egy intenzív szérum a striák ellen.

A terhesség alatti hormonális változások az intim területekre is hatnak, a hüvely pH-ja enyhén megemelkedik, emiatt az intim fertőzések gyakoribbá válhatnak, mely veszélyes lehet mind az anyára, mind a magzatra. A Ziaja intim mosakodó kismamáknak segít fenntartani az intim terület kiegyensúlyozott pH-ját, ami csökkenti a fertőzésekre való hajlamot.

A terméket a terhesség alatti és a szülés utáni ápoláshoz mindennapi használatra fejlesztettük. A termék savas pH-ja (4,0–4,5) a gyengéd higiénia és természetes pH mellett friss érzést és kényelmet is biztosít. A tejsav mellett nyugtató hatású kukoricaszirupot és baktériumellenes xilitolt is tartalmaz.

Szülést követően a bőrnek intenzív regenerálódásra van szüksége. A Mamma mia szülés utáni bőrfeszesítő testvaj ideális megoldás. Helyreállítja a feszességet, valamint regenerálja, táplálja, hidratálja a bőrt. A termék olyan különleges hatóanyagokból áll, mint a tengeri alga, az ázsiai gázló levélkivonata, az E-vitamin és a sheavaj.

A gyermekek bőre különleges törődést igényel, mivel még nem érte el a megfelelő érettséget, így nem alakulhattak ki a bőr védelmi mechanizmusai. Kb. 2-3 éves korukra jönnek létre a felnőttek bőréhez hasonló vonások.

A kicsik bőre vékonyabb, ezért érzékenyebb, hajlamosabb az irritációra, könnyebben ki tud száradni, így fürdetéskor figyeljünk, hogy ne legyen túl meleg a baba fürdővize, valamint a bőrhöz gyengéd fürdetőterméket használjunk.

Az irritáció miatt a pelenkakiütés gyakori probléma lehet, melyre azonban megoldás a Ziaja cink-oxidos bőrvédő popsikrém. A termék tartós védőgátat képez a nedvességgel, a kidörzsöléssel és a bőrpírral szemben.

Miért jó a Ziaja kozmetikumokat használni?

Termékeinket folyamatosan teszteljük bőrgyógyászokkal, független szervezetekkel, ellenőrizzük a maximális biztonság és a kívánt hatások elérésére érdekében – még olyan nehéz körülmények között is, mint a kismamák és babák érzékeny bőre. A termékek környezetbarát és magas természetes összetétellel és nagyrészt vegán összetétellel rendelkeznek. A nem vegán termékek egy fontos összetevőjük miatt nem kapták meg ezt a minősítést, mert az érzékeny bőrnek így tudjuk a legjobb ápolást biztosítani.

 

A cikk fizetett promóció (x)

2023. június 20.

 
 
 
Címkék:  

gondozás

X
EZT MÁR OLVASTAD?