#baba#anya

Itt a BabanetShop!

Örömmel tudatjuk veletek, hogy megnyitott a BabanetShop!

Mostantól kényelmesen, otthonról is beszerezhetitek webáruházunkon keresztül, ami a még pocakban megbúvó csemetének, vagy a már gőgicsélő babának, netán az önállósodást próbálgató totyogónak vagy a nagy óvodásnak kellhet. Akár régi, akár új Babanetesek vagytok, a webáruházat Babanetes regisztrációtokkal használhatjátok!


Mindegy, hogy Budapesten vagy Békéscsabán laktok, netán Hajdúhadházán, az ország egész területére pár napos határidővel eljuttatjuk rendeléseiteket. Többféle szállítási mód közül is választhattok: a csomagokat a DPD futárszolgálattal is kiszállítathatjuk, de van lehetőség a PickPackPontokon való átvételre, és Budapesten személyes átvételi lehetőség is a rendelkezésetekre áll: az I. kerületben található KidSpirit Klub és Játszóházban. A pontos cím: Budapest, 1016 Mészáros utca 18.

Folyamatosan bővülő termékválasztékunkkal igyekszünk minden igényt kielégíteni, és épp ezért örülünk, ha megosztjátok velünk - akár levélben, akár kommentben -, mi az, amivel számotokra is teljessé tehetjük a kínálatot és szolgáltatásainkat. Változatos akcióinkat pedig érdemes lesz figyelemmel követni, mert így egyes termékekhez rendkívül baráti áron juthattok hozzá!


Ha pedig egy termékkel mégsem lennétek elégedettek, nyolc napon belül visszavásárlási garanciát biztosítunk mindenkinek!

Várunk bennetek sok szeretettel a BabanetShopban, a család boltjában!

Babanet, 2012. szeptember 23.

 
 
 

Babanet hozzászólások  
(1 hozzászólás) 

2012 10 03. 13:37
Te jó ég!
Hogy árulhattok kengurut, mikor ezerszer itt is megjelent milyen káros az egy kisbabának??? Hihetetlen, hogy itt is a pénz motivál...
→ válasz erre
X
EZT MÁR OLVASTAD?