Kreatívan örökítsd meg a terhességed!

Mivel a terhesség szép vagy nem annyira szép, de akkor is roppant emlékezetes időszakát egy nő manapság egyszer-kétszer, de maximum háromszor-ötször éli át életében, szinte mindenki szeretné valahogy megörökíteni azt a kilenc hónapot magának-párjának, és persze az utókor számára is. Ezért készülnek a 4D ultrahangos babamozik, ezért specializálódott annyi fotós a kismamák fényképezésére.

Sőt, egyes helyeken már a magzatunk lézergravírozott képmását is elkészítik, vagy különleges eljárással az ultrahangos felvételek alapján szoborba faragják. Anyukáknak további lehetőség még a hatalmas pocak gipszbe öntése, de számtalan olyan gyermeket váró pár van, akik inkább maguk találnak ki valami ötletet. Házilag a legjobb végeredmények talán videó formátumban születnek.

Ehhez nem is kell más, mint az, hogy a terhesség folyamán rendszeresen lefotózza valaki – mondjuk, a leendő apuka – a kismamát, majd egy kreatív ötlettel körítve a fotókból egy komplett kis történetet állítsanak elő stop motion technikával. Könnyebb, mint amilyennek hangzik, és hogy milyen látványos az eredmény, arra álljon itt néhány elképesztően ötletes - és nagy kedvenc - példa a Youtube-ról.

Nagytesókat is be lehet vonni - ki tudja, talán így még a testvérféltékenység is megúszható... Legalább egy kicsit.

És ha még nem tudnátok ezek után sem, hogy készülnek a kisbabák, hát akkor íme:

Ti hogyan örökítették meg a pocakos időszakot?

Szilágyi Diána , 2012. november 10.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó