Félelmek-fájdalmak a szülés körül: szeretnél tenni ellene? Gyere el a Babanet-Kölöknet Klubba!

Számtalan olyan téma és kérdés merül fel bennünk, szülőkben és leendő szülőkben, amiről jó lenne még annál is több információt szerezni, mint ami az interneten fellelhető. Amiről jó lenne személyesen is beszélgetni szakemberekkel és hozzánk hasonlókkal, sorstársakkal együtt.

Ezért örömmel tudatjuk veletek, hogy útjára indítjuk a Babanet-Kölöknet Klubot a KidSpirit játszóházzal együttműködve! Terveink szerint havonta egyszer meghívunk egy-egy szakértőt, akitől egy adott témáról sok újat megtudhattok, de akár Ti is beszámolhattok tapasztalataitokról – mert abból is rengeteget lehet tanulni.

A Babanet-Kölöknet Klub első rendezvényén Bottyán Emese, szülésznő, perinatális szaktanácsadó (Országos Bábaszövetség) lesz a vendégünk, a téma pedig: Félelmek-fájdalmak a szülés körül: mit tudunk tenni ellenük?

Időpont: 2012. október 24., szerda 18 óra

Helyszín: KidSpirit Játszóház, Budapest, 1016 Mészáros utca 18. (bejárat a Róka utca felől)

Mindenkit sok szeretettel várunk, de ha előzetesen jelzed részvételi szándékod a szerkeszto@babanet.hu címen, akkor most nyerhetsz is - a jelentkezők között ugyanis kisorsolunk két belépőt az Aquaworld vízibirodalomba, amelyet a nyertes a rendezvényen majd át is vehet!

Babanet, 2012. október 12.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?