Feltámasztott kedvenceink: A hupikék törpikéktől Snoopy kutyáig

Feltámasztott kedvenceink: A hupikék törpikéktől Snoopy kutyáig

A nyolcvanas-kilencvenes években a magyar mesék mellett a legjobb nemzetközi animációs sorozatok is elérhetővé váltak, így olyan sikerprodukciókon nőhettünk fel, mint a Snoopy, az Alvin és a mókusok vagy éppen a Hupikék... »
---

Családi nyaralás

Szálláshelyek

Babakelengye

Összegyűjtöttük, mi mindenre lehet szüksége a babának és a mamának a szülés után.

Letölthető kisokosok

A gyereknevelés és gondozás során legtöbb fejtörést okozó témákat dolgoztuk fel nektek kisokosainkban. Töltsétek le, nyomtassátok ki és kapjatok választ kérdéseitekre keresgélés nélkül, azonnal!

Börzefigyelő

Összegyűjtöttük Nektek a budapesti és vidéki babaruhabörzék időpontjait. Mostantól havi felbontásban értesülhettek arról, hová érdemes elmenni, ha gyerekruhára, felszerelésre van szükségetek.

Könyvajánló

Néhány olyan könyv, amely segítségetekre lehet a terhesség folyamán, a szüléssel kapcsolatban, és gyermeketek nevelésében, gondozásában. Szintén találhattok itt olyan kiadványokat, mely gyermeketek kedvére lehet.

Gyermekjátékok

Homo ludens, a játékos ember. Ez az elnevezés különösen igaz gyermekeinkre. Már az anyaméhen is játszanak. Születésük után pedig a játék által tapasztalják meg, fedezik fel a világot. Épp ezért nem mindegy, milyen játékszert adunk a kezükbe.

Óvodás leszek

Az óvodaválasztáshoz szeretnénk segítséget nyújtani. Megtudhatjátok, mikortól járhat egy gyermek óvodába, miért is jó az ovi, milyen hátrányai lehetnek, és tippeket adunk ahhoz is, hogy hogyan fogadtassátok el a csemetével az új helyzetet. Reméljük, segítünk abban, hogy minden kisgyermek örömmel induljon el otthonról reggel.
X
EZT MÁR OLVASTAD?