Ez a tali is jól sikerült!

Ez a tali is jó sikerült! Szombaton rendeztük meg a 10. Babanet-Kölöknet közösségi találkozónkat a Millenárison.

 Reggel kilencre az időjárás is kegyeibe fogadott bennünket, így az első látogatók gyönyörű napsütésben vehették birtokba a Barátságos Park körüli területet. A gyerekek önfeledten játszhattak, a szülők meg a fák árnyékában, vagy kényelmesen a napernyők alatt pihenve élvezhették csemetéjük örömét.


 
Igazi nyári gyerekparadicsommá vált egy napra a Millenáris. A játszóterek mellett, a legnépszerűbb a fedett babajátszó volt. A nagy sátorban szőnyegen sok-sok játék közül választhattak a kicsik. Partnerünk, a Mattel Fisher-Price jóvoltából a hat hónaposoktól a 4-5 évesekig minden kisgyerek megtalálta kedvencét. A Ringató zenei foglalkozásokon az anyukák ismét megtapasztalhatták, hogy milyen varázslatra képes az, amikor az ének és az együttes mozgás boldogsággal tölti el a felnőtteket és a gyerekeket.  

     
A Huggies pelenkázó sátorban több fajta pelenkából ingyen választhattak a látogatók és tehették tisztába a babákat. A szolgáltatás sikeréhez, a kulturált körülményekhez pelenkázóasztalokkal járult hozzá a Mini-Manó Babacentrum.  

     
Délután négytől a Millenáris szabadtéri színpadán fergeteges koncertet adott a Katáng együttes. Az előadásba bevont gyermekeknek biztosan egy életre szóló élményként marad meg az, ahogy a zenészekkel leküzdötték a félelmetes sárkányt!  
     
     
     
     

2010. július 20.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?