Hencsi: Ne aggódj a mocorgás miatt, nekem már fáj is, kérsz egy kicsit?
Mit dolgozol, tán csak nem könyvelő vagy?
A csípőkopásom érdekes dolog, megszoktam, hogy fáj, nem is tudom, melyiket kapom, mert nő a baba, és melyiket magamtól
Igyekszem nem foglalkozni vele.
Ha fáj a farokcsontod, az lehet a szalagoktól, a porcoktól és a tágulástól is. Ha nagyon rossz, kend feketenadálytő-krémmel, hasznos
Ilyenkor minden ízület lazul, tágul, fájhat is. A medenceszalagok nagy része a farokcsonton ered, azért érzed fájónak. Igyekezz kicsit kevesebbet hajolni, többet pihenni. Az ülés sem a legjobb.
A genetikai UH-ra, ha jól tudom mehetsz előbb, csak az AFP eredmény kell hozzá. Egyedül az AFP ilyen macerás, hogy csak egy héten lehet intézni, a többi rugalmas.
Én Bp-en szülök, annak is a túlsó végén, a Szent Imre kórházban.
A meleg engem is nagyon megvisel most már, vizesedek, fáradok, de vigasztal, hogy túl leszek rajta hamarosan
A szüléstől én is tartok, de nagyon bízom a dokimban, nagyon régóta ismerjük egymást, és tudom, hogy segíteni fog.
A magnolia megmarad a homokon, itt sincs más, csak kő és homok, termőréteg nuku, és fagyok is vannak, szóval nem nagyon érzékeny
Nem tudom, hogy lehetne szaporítani, de ha van tipped, megpróbálom
Egyébként ez Fót-Öreghegy teteje
A székesegyház háta mögötti hegy. Imádok itt lakni
Egész Bp-et belátom a teraszról
Kérdeztél még valamit, amire nem válaszoltam?
Te hol is szülsz? Kicsit már szét vagyok esve...
Betti: Nem baj, hogy nem érint. Utánakérdeztem én is, hasonló jókat mondtak nekem is a kórházadról
Nekem is volt szerencsém a saját kórházamhoz, közelről is, 2 hétig bent voltam másuj elején, nem szerettem, de most a végét itthon töltöm
Úgy hogy "testközelből" tudom, hol fog megérkezni a kiskirálylány
Elvileg már csak 5 nap