Tele a pelus, haver? – Lapozz bele és készülj fel az apaságra!

Könyvajánló rovatunkban ezentúl kéthetente egy exkluzív belelapozóval várunk: a Partvonal kiadó jóvoltából ugyanis most betekintést nyerhetsz egy-egy gyermekneveléssel, önismerettel, életmóddal, szabadidővel, foglalkozó kiadványba.

Lapozz bele a könyvbe online, otthonod kényelmében, így ha megtetszik egy kiadvány, könnyebben döntheted el, beteszed-e majd online, vagy könyvesbolti kosaradba.

Apa lettél, haver!

Chris Pegula közvetlen stílussal tálalt, humoros meglátásai az apaságról személyes tapasztalatokon alapulnak. A Tele a pelus, haver? amellett, hogy szórakoztató olvasmány az újdonsült apukáknak, tartalmaz minden olyan keservesen megszerzett tanulságot, elkerülendő csapdát és praktikus tanácsot, amely hasznos lehet minden kezdő apának – egy olyan havertól, aki a mai napig nem vesztette el az egyéniségét (és a józan eszét).

A kötet tele van az apai lét zűrzavaráról mesélő vicces sztorikkal, megspékelve egy kis pszichológiával, tudománnyal, bejárva minden elképzelhető témát, legyen szó a kötődés kialakításáról, az otthon bababiztossá tételéről, a szex újrakezdéséről, az első lépések kíséréséről, a hisztirohamokról, vagy a párunkkal való munkamegosztásról – és hogy mindemellett hogyan NE őrüljünk meg (teljesen).

LETÖLTÉS
 

Ha tetszett a belelapozó, szerezd be magadnak, vagy apának a könyvet ezen a linken: Chris Pegula és Frank Meyer, Tele a pelus, haver? - Minden, amit tudni akartál a gyereknevelés első két évéről (de sosem merted megkérdezni)

Partvonal Kiadó/Babanet, 2023. december 01.

Forrás: Partvonal Kiadó

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?