Lapozz bele ebbe az egyedi Babaváró Naplóba! – Exkluzív könyvajánlónk

Könyvajánló rovatunkban ezentúl minden héten egy exkluzív belelapozóval várunk: a Partvonal kiadó jóvoltából ugyanis most hétről-hétre betekintést nyerhetsz egy-egy gyermekneveléssel, önismerettel, életmóddal, szabadidővel, foglalkozó kiadványba.

Lapozz bele a könyvbe online, otthonod kényelmében, így ha megtetszik egy kiadvány, könnyebben döntheted el, beteszed-e majd online, vagy könyvesbolti kosaradba.

Azt a naplót tartod a kezedben, amely végigkísér az elkövetkezendő kilenc hónapon. Az első rész hétről hétre segít átlátnod ezt a kalandos utazást, míg a második rész a havi babaváró tennivalókat mutatja. A szemet gyönyörködtető rajzokkal illusztrált kötetben helyet kap még számtalan hasznos lista és gondolatébresztő bejegyzés arról, mire érdemes időt szánni ezalatt a különleges, egyúttal különlegesen nagy változást érlelő időszak alatt.

A terhesség egy út, amely hétről hétre közelebb visz a gyermeked születéséhez. Ezek a hónapok egyedülálló lehetőséget nyújtanak arra, hogy elgondolkodj a jövőről, amit magadnak és a családodnak képzelsz.

Nincs rá szabály, hogyan töltsd meg az oldalakat, de az a legjobb, ha őszinte és személyes vagy. Jegyezz fel minden apróságot, hogy később emlékezz rájuk, naplóírás közben pedig a lehető legjobban szórakozz! Ha nemcsak a teendőket és időpontokat, hanem az aktuális érzelmi állapotodat is rögzíted a napló oldalain, akkor értékes kincset hozol létre, amely világosan megmutatja, hogy ki voltál, ki vagy most, és ki leszel annak a kis életnek, akit a szíved alatt hordasz. A kitöltést Alice Iuri elképesztően bájos és humoros rajzai teszik maradandó élménnyé, a könyvet pedig szívet melengető emléktárggyá.

LETÖLTÉS
 

Partvonal Kiadó/Babanet, 2023. november 10.

Forrás: Partvonal Kiadó

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?