Halász Judit dalait legközelebb áprilisban élvezhetik élőben a pécsi gyerekek

Halász Judit új lemezével folytatja azt a missziót, amit évtizedekkel ezelőtt elkezdett – olvasható a koncertet szervező pécsi Kodály Központ oldalán.

"Halász Judit új lemezével folytatja azt a missziót, amit évtizedekkel ezelőtt elkezdett: a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésével klasszikus és kortárs magyar költők verseit énekelve gyerekek és családok számára megszeretteti a magyar költészet legjavát. Színészi pályafutásával párhuzamosan Halász Judit új műfajt teremtett előadóművészként, és mondhatjuk, generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

A művésznő a Vígszínház tagja, a magyar állam Kossuth-díjjal, Jászai Mari-díjjal, Érdemes Művész kitüntetéssel jutalmazta eddigi munkáját, és ami számára rendkívül értékes: a gyerekek - Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. Az előadáson Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait hallhatja a közönség." – áll a Kodály Központ programajánlójában.

Aki idén is szeretné meghallgatni Pécsett a számára legkedvesebb Halász Judit dalokat, az semmiképp ne hagyja ki a nagyszabású áprilisi koncertet!

A koncert 2023. 04. 16-án lesz a pécsi Kodály Központban, jegyeket a szervező oldalán lehet vásárolni.

 

 

 

 

(forrás: Kodály Központ)

 

K.V., 2023. március 22.

Forrás: Kép forrása: GettyImages.com

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?