#baba#anya

Címke Koncert

5 ingyenes és szuper gyereknapi program vidéken - Siófoktól Szegedig

Pécs, Szolnok, Siófok, Székesfehérvár és Szeged is szuper programokkal készül a 2024-es gyereknapra. Mutatjuk, melyik vidéki városban, milyen ingyenes programokkal várják a kicsiket május 26-án! »

7 ingyenes gyereknapi program Budapesten és környékén, ahol biztosan jól fogtok szórakozni!

Szuper koncertek, piknik a Lánchídon, gyermekvasút, arcfestés, bábszínház, kreatív foglalkozások, kézműves vásárok, kiállítások és minden, ami egy igazán jó gyereknaphoz kell, itt van a listánkon! Mutatjuk, hova érdemes... »

Halász Judit idén áprilisban is Pécsre látogat! Íme a nagykoncert időpontja részletekkel!

Pécsiek figyelem! Idén is lesz ÁPRILISBAN nagyszabású Halász Judit koncert a Kodály Központban, jövünk a részletekkel: »

Halász Judit dalait legközelebb áprilisban élvezhetik élőben a pécsi gyerekek

Halász Judit új lemezével folytatja azt a missziót, amit évtizedekkel ezelőtt elkezdett – olvasható a koncertet szervező pécsi Kodály Központ oldalán. »

Miért fontos a hallásvédelem a születéstől kezdve?

Batta Zsuzsanna, vagy ahogy az ország megismerhette: Marge, 2010 decemberében debütált ingyenesen letölthető And című albumával, s a 2016-os Nagy-szín-pad versenyzői közé is bekerült csapatával. A fiatal énekesnő a 2014-es A... »

Mikor kezdjünk színházba, koncertre járni a gyerekekkel?

Színházba, koncertre menni jó. Gyerekkel is. Csak tudni kell, hogy mikor kell elkezdeni és jól kiválasztani a darabot, énekest, együttest. Ez így egyszerre jó néhány kérdést vet föl, amelyre az elsőgyerekes szülő nem rögtön... »

Hétvégi programajánló - Dinótól koncertig

A hétvégén már március lesz, bízzunk benne, hogy lassan majd egyre többet lehettek a szabadban – hiszen a gyerekeknek már biztosan hiányzik a sok mozgás, rohangálás –, de addig se maradjatok a négy fal között, 4 klassz... »

Hétvégi programajánló - Zsebnyomda, színház egész kicsiknek, bábos könyvbemutató

Ha tévednének az időjósok, és mégsem lehet havat taposni vagy hóembert építeni ezen a hétvégén sem, akkor se csücsüljetek otthon.  »
X
EZT MÁR OLVASTAD?