Az ötödik emeletről esett ki egy kisgyerek Miskolcon (Fotók)

Egy miskolci panelház ötödik emeletéről zuhant ki egy kisfiú. Az édesanyja éppen a konyhában főzött, amikor megtörtént a baj. A szülőket sokkolta az eset, a rendőrség büntetőeljárást indított.

 

Az ötödik emeletről esett ki egy kisgyerek Miskolcon (Fotók)

Kiesett egy miskolci panelház ötödik emeleti lakásának ablakából egy hatéves kisfiú 2017. augusztus 14-én, hétfőn dél körül, a mentők életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A kisfiú anyukája a konyhában főzött, amikor a gyerek kizuhant
A Borsod Online.hu információi szerint a gyerek édesanyja éppen a konyhában tevékenykedett, amikor a kisfiú kiesett az erkélyről.
- Megmozdult, sírt, örültünk, hogy él - mesélték az arra járó szemtanúk, akiket szintén sokkolt az eset.

A 6 éves kisfiú túlélte a zuhanást
A mentősök az Origo hírportálnak elmondták, hogy rohamkocsit és speciális gyermek-mentőorvosi egységet küldtek a baleseti helyszínre. A 6 éves kisfiút – miután ellátták, életveszélyes sérülésekkel, csonttörésekkel és belső sérülések gyanújával - vitték kórházba.

Az ötödik emeletről esett ki egy kisgyerek Miskolcon (Fotók)
A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja
Eljárást indítottak a rendőrök, a megyei rendőr-főkapitányság az ügyet életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett testi sértés megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárásban vizsgálja - olvasható a közleményben.

Janasóczki Attila, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek korábban elmondta, az avasi városrészben történt eset körülményeit a rendőrség vizsgálja, a mentők a gyermeket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórházba szállították.

Forrás: MTI, Origo, BorsodOnline

 

NIC, 2017. augusztus 15.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?