Szörnyű sérüléseket szenvedett a kisfiú, akire forrásban lévő víz borult

„Kérlek, ne hagyj meghalni” – kiabálta még órákkal a balesete után is az apjának a 7 éves Owen Atkin, akinek forró víz borult az arcára múlt vasárnap. A kisfiú óriási kínokat élt át a kórházban, miközben Paul Atkin, az apa az összes szülő legrosszabb rémálmát átélve, tehetetlenül nézte legkisebb fia szenvedését.

Owen arca csúnyán összeégett, az orvosok szerint korai még jóslásokba bocsátkozni, de lehetséges, hogy a kisfiú arcán egész életében látszani fognak a sérülések, és egyelőre az sem biztos, hogy a haja visszanő majd – írja a Mirror.

Szörnyű sérüléseket szenvedett a kisfiú, akire forrásban lévő víz borult
Fotó: GoFundMe

Egyelőre nem tudni, pontosan mi történt. Owen a 10 éves bátyjával, az apjával és a mostohaanyjával él, a balesete azonban nem otthon történt. A rendőrség, és a gyermekvédelmi hatóság is nyomoz az ügyben, de egyelőre csak annyit közöltek, hogy valószínűleg egy vízforralóból ömlött az épp forrásponton lobogó víz a kisfiúra.

Paul a kórházba rohant, amint meghallott, hogy mi történt a kisfiával. Azt mondja, a korábban mindig vidám, és bolondos Owen a történtek óta szörnyű lelki állapotban van, folyamatosan rémálmok, és a fájdalmas emlékek gyötrik. A kisfiú valószínűleg valamikor a jövő héten hagyhatja el a kórházat.

Sarah Roper, a család egyik barátja online adománygyűjtésbe kezdett, hogy enyhítsen a kezeléssel kapcsolatos költségek terhén, illetve hogy Owen és a családja elmehessenek egy kis nyaralásra, ahol kipihenhetik, és kicsit elfelejthetik a történteket. Három nap alatt, a kitűzött cél majdnem háromszorosa, közel 3200 font (kb. 1,2 millió forint) gyűlt össze.

 

A cikk forrása: 24.hu

2018. június 05.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?