#baba#anya

„Túl sokat evett a terhes barátnőm, ezért nem adtam neki süteményt, hiába kérte”

A kismamát meghívták egy szülinapi partira, de az ünnepelt szerint túl sokat evett a kerti partin, így a tortából már inkább nem adott neki.

Egy szomszédjuk születésnapjára volt hivatalos a kismama, de a nap rosszul végződött. Az ünnepelt szűk körben szerette volna megtartani a születésnapját, így azt találta ki, hogy a férjével együtt áthívják az egyik párt, akikkel jóban vannak. A történetét a Redditen osztotta meg:

„Jane és Matt két házzal lejjebb laknak tőlünk. Csak mi voltunk, a 3 gyerekünk és ők a gyerekeikkel. Körülbelül 90 dollárt költöttem hamburgerekre és hotdogokra. Matt is megjelent 2 kiló hússal, és amíg a srácok sütöttek, én elmentem úszni a medencébe, Jane - aki a negyedik gyerekével várandós - pedig a gyerekek közelében ült le.

A nap jó hangulatban telt, majd este negyed 7 körül a férjem mondta, hogy hoz még sört a boltból, én pedig a 13 éves fiammal együtt ekkor terveztem enni valamit, mert addigra már megéheztem. A férjem és Matt elmentek, Jane-t nem találtam, és mire felértem a grillhez, az összes étel eltűnt. Szó szerint minden. Felhívtam a férjemet, és megkérdeztem, hol van az étel. Mondta, hogy a grillen kell lennie, de ott nem volt."

Gyorsan kiderült, hogy mi történt: Jane megkérdezte az ünnepelt férjét, hogy vihet-e egy kis maradékot haza, a férfi pedig igennel felelt, de azt feltételezte, hogy a kismama egy-két hamburgerre gondolt, nem pedig mindenre, ami addig a pillanatig megmaradt. 8 hamburger és 10 hotdog, valamint tésztasaláta volt a „maradék”, amit a kismama elpakolt, és elvitt.

Amikor a születésnapos rákérdezett a vendégeinél arra, hogy ezt mégis miért csinálták, a barátaik azt állították, hogy csak keveset vittek el. Az ünnepelt 13 éves fia azonban látta, hogy a szomszédok mindent bepakoltak, ami csak maradt, ami nem kis mennyiség volt.

A nő dühös volt, mert a születésnapján végül éhen maradt, de nem akarta idegesíteni magát, így elengedte a dolgot, azonban ez után következett még egy fordulat: a kismama visszatért, hogy kérjen a születésnapi tortából is. A nő végül csak a gyerekeknek adott volna süteményt, a kismamának nem, amire a szomszédjuk sértődötten távozott a családjával együtt. A balul sikerült születésnap történetét olvasva a legtöbben az ünnepelt oldalára álltak, és nem tartották korrektnek, hogy a meghívottak minden ételt magukkal vittek.

Babanet, 2024. június 22.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?