Fekete-fehér dekoráció a gyerekszobába? Igen, tárolótól játszószőnyegig

Elsőre talán kissé hidegnek, felnőttesnek tűnik a dolog, pedig nem feltétlenül az, érdemes néha kicsit újítani, kipróbálni, milyen, amikor eltérünk a szokványos tárgyaktól, színvilágtól, akár néhány apróság erejéig.

Most mutatunk néhány igazán klassz tárgyat, amik remekül mutatnak a gyerekszobában.

Mióta itthon is van H&M Home, még egy relatív megfizethető árfekvésű helyen keresgélhetünk folyamatosan, pl. ez a játszószőnyeg elég jó kis darab, nem? 8990 Ft.

​A Cucc papírzsákjaiban az a nagyon klassz, hogy bárhol jól fognak mutatni, sokféle mintával, szöveggel is rendelhetőek. A képen látható 1900 Ft. 

                     
A Butlersben évek óta többféle Mickey-s tárgyat találunk, a bögre és a doboz is helyes, minimál darab. 990 és 4490 Ft.

 

Az OdorsHome fali tárolója pont jó apróságok vagy pelenka tárolására (ez a kakukktojás, mert nem fekete, bár a képen eléggé annak látszik. 3490 Ft.

Ez a csillagos babaforgó bármelyik gyerekszoba éke lehet, itt most néhány rózsaszín gyönggyel kiegészítve, de máshogy is rendelhető az ESKÁnál. 9300 Ft.

 

És végül néhány ingyenesen letölthető, nyomtatható dekoráció - a szöveg angol, de talán ez nem jelent gondot ma már. Letölthetők ezen az oldalon és  akad még jópár nagyon kedves kép.

 

Bambina , 2016. január 20.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?