Milyen játékot vehetünk a legkisebb gyerekeknek? Játékajánló - Az egyszerű csörgőtől egészen a magyarul beszélő kisautókig

Milyen játékot vehetünk a legkisebb gyerekeknek? A játékvásárlás soha nem könnyű feladat, főleg, mert ma már rengetegféle játék kapható akár a boltokban, akár az internetes webáruházakban is. 
De milyen is a jó játék? Ebben a lapozóban négy nagyon mókás, értelmes és hasznos játékötletet találhatsz kisgyermeked számára, amelyek megvásárlásával biztos sikert fogsz elérni gyermekednél: 

 

Játékos majmocska

Imádnivaló majmocska, mely nem csak a kiságyat tudja megtölteni vidám dallamokkal, hanem könnyedén rögzíthető babakocsira és táskára is.

Nyolc láncszem tartozik hozzá, melyek különböző domború mintázattal fejlesztik a kicsik tapintását, érzékelését. Rázd meg a majmocskát, nyomd meg a zenét aktiváló gombot és élvezd a zenét. A kedves dalok akkor is elindulnak, hogyha a gyerkőc megrázza a játékot.

Élénk színek, mozgatható elemek és barátságos dalok és dallamok várják a gyerkőcöket egy vidám kismajom formájában.

Kinek ajánljuk?

Már 3 hónapos kortól ideális játék lehet a kisbabáknak.

 

 

Toot-Toot mesekönyv

Egy tűzoltóautó sikeres napja – Fejlesztő könyv már 3 hónapos kortól. A kicsi kezek számára is könnyen lapozható és játékos módon ismerteti meg a történetet a gyerekekkel, vidám és színes képekkel illusztrálva. Fejleszti a gyermekek érzékeit: látás, hallás és tapintás egyben.

A világító arc megnyomásával elkezdődik a mese, mely kalandra hívja az olvasóját. Játékos kalandok a kis hősök számára. A történet mellett különböző dalokat is tartalmaz a játékkönyv.

Kinek ajánljuk?

A kis hősök számára. Ismerjük meg együtt a tűzoltóautók és tűzoltók kalandos világát.

 

 

Oktató Sétagolyó

Mászásra, járásra ösztönző labda már a kisbabáknak is. Magától mozog egy beépített szerkezetnek köszönhetően, a vidám dalokkal és színes szalagokkal pedig magára vonja a kicsi figyelmét. Ha a mozgás már pipa, tanuljunk is valamit. Állatos gombok és formák díszítik a golyót, melyek tanítják a színeket, az állatokat, a formákat és azok felismerését. Ismerkedjünk meg az elefánttal, a majommal és az oroszlánnal.

Kinek ajánljuk?

Azon kisbabáknak, akik most kezdnek helyet változtatni, vagy szeretnénk ösztönözni a járás, mászás elindulását.

 

 

Toot-Toot Kisautók

Ha a gyerkőc már ismeri az alapokat, a fogás képessége is ügyes, és leültetni is nehéz feladat, akkor jöhetnek a kisautókkal való aktív játék. Ergonomikus formájuknak köszönhetően könnyen meg tudják fogni, az interaktív pályák pedig újabb és újabb reakciókat aktiválnak a kisautókban. Így a játék garantáltan sokáig tart. Magyarul beszélő kisautók, melyek közvetítik, amit csinálnak. Megérkeztek a benzinkútra? A kisautók jelzik a gyermeknek, hogy itt az ideje tankolni. Számos felfedezni való vár a Toot-Toot Kisautók világában!

Kinek ajánljuk?

Az kisautók szerelmeseinek, illetve tökéletes játék testvéreknek is. A nagyobb testvért utánozva és követve együtt fejlődnek a gyermekek.

 

2018. december 06.
 
 
 
Címkék:  

kisgyerek

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Babázz lazán! - TeakiadóNem születtél anyának! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - TeakiadóKamaszmentő - Teakiadó
Nem születtél anyának! - Teakiadó