Gyermeked betegsége a te lelkedet tükrözi

Manapság egyre többet hallani arról, hogy a betegségeknek lelki háttere van. Ugyanakkor nagyon tévesek azok az írások, amiben önmagunk hibáztatására szólítanak fel minket! Nem ez a dolog lényege! Ennek is, mint minden másnak az életben, sok rétege, és rengeteg nézőpontja létezik. 

 

Amikor beteg gyermekünk születik, vagy megsérül születés közben, elsőként a tagadás jelenik meg. Ez egy természetes reakció. Van, aki a probléma létezését tagadja, van, aki az orvosok szaktudását, van, aki magát a gyermeket. Ha tagadásban élünk, csak vesztesek lehetünk! Nagyon fontos legyűrni rettegésünket, és szembenézni a valós helyzettel!

Mészárosné Kis Edit MIRON program alapító
Ugyanakkor nem érdemes mindenkinek panaszkodni, mert az sem jelent megoldást. Ezzel csak egyre inkább elsüllyedünk az önsajnálat mocsarában.

A megoldást az jelenti, ha értő szakembereket keresünk fel. Vannak olyan szakemberek, akik önmaguk is megtapasztalták gyermekük másságát, és különböző kihívásokkal kellett szembenézniük már a pici létezésének felfedezésekor is. Az országban rengeteg nagyszerű szakember létezik! 

Mielőtt valaki mellett döntenél, gondold végig, mit is akar gyermeked üzenni betegségével, vagy az általa megjelenített problémával!
Szívesen segítünk ebből a helyzetből a lehető legjobban kijönni, és éppen a neked és gyermekednek leginkább megfelelő szakemberhez irányítunk Benneteket.
Mindig van segítség! A babafejlesztés nem lehet pénz kérdése!

Tehát, mennyiben is tükrözi a gyermeked betegsége a TE lelkedet? Itt elolvashatod:
 

Szeretettel: 
Mészárosné Kis Edit
MIRON program alapító

5 gyermekes, túlélésre szakosodott édesanya vagyok. Az élet korántsem tökéletes, és benne mi magunk is leginkább tanulók vagyunk. Életünk legkomolyabb megkeserítője maga az ELVÁRÁS. Mi ehelyett inkább harmóniát és kiegyensúlyozottságot szeretnénk Neked és gyermekednek nyújtani.A különleges nevelési igényű gyermekektől kezdve a különlegesen tehetségesekig fejlesztettük ki a bejegyeztetett MIRON programot. Ennek lényege, hogy néhány egyszerű napi szokással hozzuk ki a gyermekből a lehető legtöbbet. Kifejezetten kevés idővel rendelkező szülők számára, és a család igényeire és képességeire szabva, az egyensúly megtartására törekedve. Csapatom végigkíséri gyermeked fejlődését PRENATÁLIS kortól akár felnőtt korig. Mivel tudjuk, a gyermek fejlődésében meghatározó a szülő állapota, így szülőfejlesztést is vállalunk. 20 fős csapatommal rendelkezésetekre állunk akár a babamasszázsról, akár fejlesztésről, akár éjszakai sírásokról legyen szó... Ha már nem bírod, mindenképpen fordulj hozzánk, várjuk megkeresésedet!A múlt eseményei, élményei, amik a soha nem ismert nagymamát, dédit vagy ősanyánkat érték, megdöbbentő mértékben befolyásolják mindennapjainkat.Ebből a kis e-bookból kiderül, mi hogyan hasznosítjuk azt, amit őseink tapasztaltak: http://asztroangyal.hu/miron-holisztikus-eletmod-program-e-book/
asztroangyal , 2019. június 28.
 
 
 

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó